Düzce derbisi olarak nitelendirilen müsabakada iki takımda galibiyet arayacak. Beyköy Belediyespor Düzce 18 Temmuz stadında oynanan ilk müsabakayı 1-0 kazanmıştı. Beyköy Belediyespor ligde 14 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik 5 mağlubiyet attığı 15 gole karşılık kalesinde 14 gol görerek 21 puan topladı.

Beyköy Belediyespor ligde altıncı sırada yer alıyor. Akçakocaspor ise 14 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 7 mağlubiyet attığı 16 gole karşılık kalesinde 13 gol görerek 15 puan topladı. Akçakocaspor ligde 10.sırada yer alıyor.


İki teknik adam maç öncesi haber merkezimize şu açıklamalarda bulundu Beyköy Belediyespor Antrenörü Nurettin Çolak Akçakocaspor ile ilk defa oynamadıklarını son defa da oynamayacaklarını belirterek “Aramızdaki rekabet her zaman ki gibi yine iyi olacak. Amacımız, Akçakoca’dan puan veya puanlarla dönmektir. Bunu başaracak gücümüz. Böyle maçlar 6 puanlık maçlardır. Akçakocaspor mutlak kazanmak adına oynayacak. Bizde bu bilinç ile sahada yer alacağız. Müsabakanın dostça başlayıp dostça bitmesini temenni ediyorum” dedi.

Akçakocaspor Teknik Sorumlusu Selahattin Bal kendileri adına çok özel bir müsabaka olduğunu kaydederek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Bal karşılaşma için “Bu aynı zamanda dost iki kulübün maçı olacak. Takımımdan Beyköy Belediyespor ve Leventspor müsabakalarından 6 puan bekliyorum.” Şeklinde konuştu. 


Spor servisi