Mudurnuspor maçı öncesi, Beyköyspor'da radikal kararlar alındı. Teknik sorumlu İbrahim Hancı’yla yollar ayrılırken 5 futbolcu da kadro dışı kaldı. Beyköy Belediyespor kalan 3 haftayı alt yapıdan alacağı futbolcularla oluşturacağı kadroyla yoluna devam edecek.


Temsilcimiz Beyköy için bu hafta oynayacağı maç çok önem taşımakta. Rakibi Mudurnuspor için adeta olmak ya da olmamak maçı ...


Haftaya 12 puanla Afyon temsilcisi İscehisarspor’un üstünde giren Mudurnuspor'a, mutlak surette puan ya da puanlar lazım. Düşerse baraj maçı oynayamayacak olan Mudurnuspor, eğer doğrudan düşmezse büyük bir ihtimalle Kıbrıscıkspor ile baraj maçı oynayacak. Temsilcimiz Beyköyspor ise rahat bir konumda olduğu için maça rahat başlayıp sonucu lehine çevirmeye çalışacak.


Eskişehir deplasmanında geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Serdivanspor'u yenen Akçakocaspor'da moraller iyi. Oynayacağı Eskişehir Demirspor ise ilk iki mücadelesi veriyor. 45 puanla ligin 3. sırasındaki ekip 47 puanla 2. sıradaki Sultanbeyli ile arasında ki farkı kapatabilmek için mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Ligde rahat bir konumda olan Akçakocaspor 'un işi oldukça zor görünüyor. Öte yandan önümüzdeki günlerde Belediyenin el değiştirmesi nedeniyle takımın gidişatına yeni gelecek yönetimin olumlu katkı sağlayacağı beklentiler arasında. Akçakocaspor'un bundan sonraki hedefi tamamen Düzcespor ile oynayacağı baraj maçı olacağından sporcular bundan sonraki maçlara sakatlanmamak için çıkacaklar.

 

Haber;F.Yavuz