Düzcespor, Beyköy Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor, BAL'da oynan 20. hafta maçlarından bekledikleri sonuçları alamadı.

Düzcespor ve Küçükköyspor'un 2-2 berabere kalması, şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor ile düşme hattından kurtulmak isteyen Küçükköyspor'a yaramadı. Beraberlik sonucu alınan iki puan her iki takımında işine yaramazken, Düzcespor'un şampiyonluk yolunda büyük yara almasına neden oldu. Kalan altı maçı iyi değerlendirmesi gereken Düzcespor'un bundan sonra puan kaybı yaşamaması gerekiyor.

Bölgesel Amotör Lig'deki diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor son haftalarda başarı grafiğini iyice düşürmeye başladı. Aynı puanla bir üst sırada bulunan Adapazarıspor karşısından yenik ayrılan beyköy Belediyespor yeniden 3. lüğe yükselme şansını kaçırdı. Beyköy Belediyespor bu mağlubiyetle 36 puanla 4. sırada kalmaya devam ederken, Adapazarıspor ile arasındaki puan farkı arttı, bir alt sıradaki Serdivanspor ile arasındaki puan farkı ise azaldı.

Kaynaşlı Belediyespor'un Hendek Gençlikspor'a 0-2 yenilmesi Kaynaşlı Belediyespor'un 21 puanla 11. sıraya düşmesine neden olurken, temsilcimiz bu hafta bir üst sıradaki 22 puanlı Derince Belediyespor ile karşılaşacak.

Haber, Ş. ÇAKIR