DÜZCESPOR UMUTLARINI SON 3 HAFTAYA TAŞIDI

BAL'da şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Düzcespor 23. hafta karşılaşmasında Kocaeli deplasmanında İzmit Çenesuyu Plajyoluspor ile karşılaşıyor. Maçın ilk dakikalarında iki takımında etkili atağı yok. Düzcespor daha üstün görünürken bu dakikalarda ev sahibi takımın bir korner atışının dışında etkili bir pozisyon yaşanmadı. 23. dakikada kaleciyi geçen Yusuf boş kaleye topu gönderemedi. kazanılan korner atışını kullanan Düzcespor'da topa kafayla son dokunan isim Engin bu pozisyondan yararlanamadı.İlk yarı bu skorla sona erdi.İkinci yarıda 60. dakikada Düzcespor'un kazandığı penaltı atışını Ergin gole çevirince temsilcimiz 0-1 üstün duruma geldi. 73. dakikada Kubilay'ın 35 metreden nefis vuruşuyla Düzcespor 0-2 öne geçti. Maç Düzcespor'un 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.

PRESTİJ MAÇI BERABERE BİTTİ

BAL'da artık prestij maçlarına çıkan iki Düzce temsilcisi 18 temmuz stadında karşı karşıya. Maç, zaman zaman şiddetini artıran yağmur altında oynanıyor.

Aynı grupta mücadele eden Düzce'nin iki takımı, maça elele çıkarak dostluk mesajları verdi.Maçın ilk dakikaları ortada geçiyor. 20 dakikada Kaynaşlı Belediyespor'un yakaladığı  atak şansını gole çeviren Ahmet şen takımını 0-1 öne geçirdi. Golden sonra Beyköy Belediyespor beraberlik için bastırdı. Ancak kaynaşlı Belediyespor geliştirdiği karşı atakta 2. gol şansını yakalayarak 38. dakikada mehmet can ile skoru 0-2 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Beyköy Belediyespor daha etkili görünürken, 65. dakikada Erkan ile farkı bire indirdi. Beyköy Belediyespor ataklarını sıklaştırınca 85. dakikada beraberlik golünü candaş'la buldu. Maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta 23. hafta maçları tamamlandı. Oynanan maçlardaki sonuçlar şu şekilde.

27434

Oynanan Karşılaşmaların ardından puan durumu şöyle oluştu.

27435