-KÜÇÜKKÖYSPOR 2-2 DÜZCESPOR-

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Düzcespor, deplasmanda Küçükköyspor ile karşılaştı. Küçükköyspor'un cezası nedeniyle Feriköy stadında oynanan karşılaşmanın henü başında 5. dakikada Düzcespor beklenmedik bir gol yedi. Küçükköyspor'un yakaladığı ani atak şansında Düzcespor Salih'in ayağından kalesinde golü gördü. Erken gelen golün etkisinden kurtularak beraberlik için bastıran Düzcespor 15. dakikada geliştirdiği atakta Cüneyt'in mükemmel golü ile skoru 1-1 yaptı. Golün ardından bir atak şansı daha yakalayan Düzcesporlu Engin bu fırsattan yararlanamadı. İlk yarı 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısı dengede başladı.İkinci yarının ortalarına doğru Düzcespor'da oyuncu değişiklikleri yaşandı. 65. Dakikada Cüneyt'in yerine Erhan, 75. dakikada Ergin'in yerine Sebahattin oyuna girdi. Bu oyuncu değişikliğinden önce aynı dakikalarda Engin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalenin yanından dışarı yolladı. 85.dakikada Düzcespor'un geliştirdiği atağı tamamlayan Kubilay temsilcimizi 1-2 lik üstünlüğe taşıdı. Ancak, Düzcespor golün sevincini yaşayamadan 1 dakika sonra Küçükköyspor'dan Cemil ile beraberlik golü geldi. Son dakikalar sonucu değiştirmedi ve maç 2-2 berabere sonuçlandı. Düzcespor Teknik Direktörü Aldoğan Argon geçen hafta yatığı açıklamalarda, spor kamuoyunda bu hafta oynanacak olan Küçükköyspor maçının değilde gelecek hafta oynanacak Adapazarıspor maçının konuşulmasına tepki göstermiş ve “Neyin ne olacağı belli olma, Küçükköy maçını atlatalım ondan sonra Adapazarıspor maçını konuşuruz” demişti. Tecrübli teknik adamın dedği oldu ve Düzcespor Küçükköyspor karşısında önemli bir 2 puan bıraktı.

 -BEYKÖY BELEDİYESPOR 0-3 ADAPAZARISPOR-

18 Temmuz sahasında aynı puanla 3. ve 4. sıraları paylaşan Adapazarıspor ve Beyköy Belediyespor karşılaştı. 36. Punl 3. sırada bulunan rakibini yenerek zirve yarışından kopmak istemeyen temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında direnemedi. Maçın ilk yarısı ortada başladı. İki takımda birbirine üstünlük sağlayamayınca ilk yarı 0-0 berabere sona erdi. İkinci yarıda 56. dakikada konuk takım 0-1 öne geçti. Bu golün üzerinden fazla geçmeden bir atak daha geliştiren Adapazarıspor farkı 2 ye çıkardı. Maçın sonlarına doğru topsuz alanda rakibe faul yapan Beyköy Belediyesporlu Murat Esen 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Temsilcimiz oyuna 10 kişi devam ederken maçın son dakikasında Beyköy Beldiyespor ceza sahasında yaşanan karambolde Adapazarıspor penaltı kazandı ve skoru 0-3 yaptı. Maç bu skorla sona ererken 3. lük şansını kaçıran Beyköy Belediyespor 36 puanla 4. sıradaki yerini korudu.

-KAYNAŞLI BELEDİYESPOR 0-2 HENDEK GENÇLİKSPOR-

Bölgesel Amatör Lig'deki üçüncü temsilcimiz Kaynaşlı Belediyespor kendi sahasında Hendek Gençlikspor ile mücadele etti. Kaynaşlı Belediyespor maçı 0-2 kaybetti. Maçın ilk dakikaları dengede başladı. İlk dakikalarda iki takımda vasat bir oyun sergiledi. 43. dakikada atak şansı yakalayan Hendek Gençlikspor kornerden gelen topu tamamlayan Adem'in golü ile 0-1 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda rakibine karşı üstün oynayan temsilcimiz aradığı beraberlik golünü bulamadı. Son dakikalara kadar rakip kalede gol arayan Kaynaşlı Belediyespor'un baskısı sonuç vermeyince, Hendek Gençlikspor'da 88. dakikada İsmet'in ortaladığı topun direk kaleye gitmesi ile skor 0-2 oldu. Son dakikalarda Kaynaşlı Belediyespor'un atakları etkisiz kaldı ve Hendek Gençlikspor maçı 0-2 kazandı. Kaynaşlı Belediyespor bu yenilgi ile 21 puanda kaldı.

İşte Oynanan Maçların Toplu Sonuçları;

26735

-BAL LİGİ'NDE 20. HAFTA PUAN DURUMU-

26736

Haber; Ş. ÇAKIR