Balkander'in düzenlediği Balkan Kupası Futbol Turnuvası'nda B Grubunda maçlara devam edildi. Oynanan maçta K.Hasanağa ile Dikmelispor karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen maçı K.Hasanağa 4-3 kazandı.

Karşılıklı ataklarla başlanılan mücadelede taraflar ilk dakikalardan itibaren birbirlerinin kalelerine yüklenmeye başladı. Girilen gol pozisyonlarında iki taraf da son vuruşlarını yapmakta zorlandı. İlk yarının ortalarından sonra K.Hasanağa rakibi karşısında etkili olmaya başladı. 20. dakikada gelişen K.Hasanağa atağında oyuncusu Serdar topu ağlara gönderirken takımını 1-0 öne geçirdi. Atılan gol sonrasında da taraflar kıyasıya mücadelerini sürdürdü. İlk yarının sonlarına doğru K.Hasanağa üst üste goller kaydetti. 25. dakikada K.Hasanağa oyuncusu Ergün ile ikinci golünü kaydederken, rakibinin atak geliştirmesine fırsat vermeden bu defa Soydan ile farkı üçe çıkaran golü attı. Ancak bu golün sevinci kısa sürdü. Dikmelispor 27. dakikada oyuncusu Emre girdiği gol pozisyonunu gole çevirmeyi başardı. Karşılıklı atılan gollerle maçta durum 3-1 oldu. Son ana kadar mücadeleyi bırakmayan Dikmelispor 29. dakikada geliştirdiği atakta yine oyuncusu Emre'nin attığı gol ile farkı bire indirdi. Kalan kısa sürede taraflar karşılıklı girdikleri gol pozisyonlarından sonuç alamadı. İlk yarıyı K.Hasanağa Dikmelispor karşısında 3-2 önde tamamladı.
K.Hasanağa ile Dikmelispor karşılaşmasının ikinci yarısı yine ilk yarı olduğu gibi tempolu ve çekişmeli geçti. Taraflar yine ilk dakikalardan itibaren kıyasıya mücadele ederken birbirlerinin kaleleri önünde gol arayışlarını sürdürdü. K.Hasanğa farkı arttırmak isterken Dikmelispor atacağı gol ile beraberliği sağlayarak maçı çevirmek lehine çevirmeye çalıştı. K.Hasanağa ilerleyen dakikalarda etkili olmaya başladı. Tehlikeli geldiği atakların 41. dakikasında oyuncusu Özgür topu filelerle buluşturdu. Atılan bu gol ile maçta durum 4-2 oldu. Dikmelispor oyundan kopmadı ve ataklarını sürdürdü. K.Hasanağa maçın sonlarına doğru savunmaya geçmeye başladı. Skoru koruma yoluna giden K.Hasanağa Dikmelispor oyuncusu Rasim'in 55. dakikasında attığı gole engel olamadı. Golden sonra da ataklarını sürdüren Dikmelispor kalan dakikalarda beraberliği sağlayamadı. K.Hasanağa sahadan 4-3'lük galibiyet ile ayrıldı.