Süper amatör Ligde sezon sona erdi. Düzcespor ligi namağlup olarak tamamlayarak şampiyon oldu. Bölgesel amatör Ligde ise sezonun bitmesine 1 hafta kala Düzce’yi temsil eden 2 takımdan biri olan Akçakocaspor’un statü gereği aynı ilin puanı en az olan takım olmasından dolayı süper amatör lig şampiyonu Düzcespor ile baraj maçı oynaması kesinleşti.
Geçtiğimiz yıl 18 temmuz sahasında oynanan ve Düzcespor’un penaltı kaçırdığı karşılaşmada yine Akçakocaspor ile Düzcespor karşı karşıya gelmiş, Akçakocaspor 1-0 maçı kazanarak BAL’a yükselmişti. Bu yıl yine iki takım baraj maçında karşı karşıya gelecek. Düzcespor BAL’a yükselmek, Akçakocaspor bir sezon daha BAL’da kalmak için mücadele edecek.
Düzcespor’un Akçakocaspor ile baraj maçını oynayacağının belli olmasının ardından bu kez maçın hangi sahada yapılacağı gündeme geldi. 18 temmuz stadının zeminin uygun olmaması, Akçakoca, Kaynaşlı, yan saha ve Şıralık sahasının bu maça gelecek olan seyirci sayısını kaldıracak kapasitede olmaması nedeniyle maçın Bolu şehir stadında oynanması gündeme geldi. Maçın Bolu’da oynanmasına yönelik henüz Akçakoca ve Düzcespor kanadından resmi bir açıklama gelmezken, geçtiğimiz Pazartesi akşamı Öncü Tv ekranlarında yayınlanan Sportmence programına telefon bağlantısı ile katılan Düzcespor Basın sözcüsü Orhan Aydın, maçın Bolu’da oynanabileceğini dile getirmişti.
Federasyondan henüz resmi açıklama yapılmazken baraj maçının Nisan sonu ya da Mayıs başı oynanması ihtimali üzerinde duruluyor. 


Haber: H. İŞCAN