Düzcespor Başkanı Cihat Algün, haber merkezimize çok önemli açıklamalarda bulundu. İki müsabaka oynadığını bu iki müsabakada bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldıklarını anımsatan Algün, son mağlubiyetin affedilecek bir netice olmadığını ama kontrolün kendisinde olduğunu söyledi.
“Düzce olarak kenetlenmemiz gerekir.” diyen Düzcespor Kulüp Başkanı Cihat Algün, “Burada sadece Cihat Algün değil valimizle, vekillerimizle, başkanlamızla, iş adamlarımızla ve Düzce halkıyla hep beraber tek yumruk olmamız gerekir.” dedi.

Düzcespor’un hedeflenen yolda emin adımlarla ilerlediğine işaret eden Başkan Algün, “Kimse merak etmesin; bu takım öyle veya böyle bir üst lige çıkacak. Taraftarlarımız sabırlı olsun. Daha yeni bir takımımız oluştu. Herkes hatalarını gördü. Daha uzun bir maratonumuz var. Bu takımı 3. ligden 2.’lige, 2. ligden 1.’lige çıkarmak için elimizden ne geliyorsa bunu yapacağız. Düzce taraftarları sakin olsun.” şeklinde konuştu.

Başkan Algün ayrıca bir lira gelirleri olmayan bir kulüp olduklarını vurgulayarak, biraz sabırla  Düzcespor’u kulüp yapacağını söyledi ve bunun için Düzce’nin de kendilerine yardımcı olmasını istedi.