Düzcespor Öncü TV’de Mustafa Yıldırım’ın sunumuyla ekrana gelen Sportmence’de gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.
Kulübün ekonomik durumuyla ilgili konuşan Başkan Algün, maddi yükün kendisinde olduğunu Belediye Başkanı Mehmet Keleş dışında hiçbir desteğin olmadığını söyledi.

Ben bunu kendime yakıştıramıyorum
Düzcespor’un hak ettiği yerde olmadığını belirten Algün, “ben bunu kendime yakıştıramıyorum. Düzcespor 3.ligde değil, daha üst liglerde olması gerekir. Eski yıllarda görev yapan idarecilerde bezginlik ve sinerjinin bitmesinden dolayı Düzcespor’un 3.ligde, bizler bu sinerjiyi Düzce’de yaratırsak Düzcespor üst liglere çıkacaktır” dedi.

Başarılı olmayan kim olursa olsun yolları ayırırım
Sezona geç başlanmasına rağmen iyi bir takım kurduklarını söyleyen Algün, başarısızlığa tahammülü olmadığını dile getirerek, “Taner Hocamız ne istedi ise ben onu aldım. Oyuncularda ona göre para istedi. Bende verdim. Artık onlardan başarı bekliyorum. Başarılı olmayan kim olursa olsun yolları ayırırım. Teknik ekip ve oyuncularla toplantı yaptık. Bunları kendilerine anlattım. Başarı istiyorum ve bütün ekipten ellerini taşın altına koymalarını istedim.” şeklinde konuştu.

Akademi ligine girmedik çünkü...
Düzcespor’un Akademi liglerine katılmama kararını değerlendiren Algün, “üst yapımızı düzene koyduktan sonra önümüzdeki sene alt yapıya gireceğiz. Belediye başkanlarımızla ve bürokratlarımızla hep beraber Düzce’nin tek yumruk olması gerekir. Düzcespor benim takımım değil, Düzce’nin takımı. Çok iyi sinerji oluşturursak bizi kimse yıkamaz” ifadelerini kullandı.

Deplasmana otobüs vereceğiz
Düzcespor taraftarları içinde “hiç merak etmesinler” diyen Algün, deplasmana otobüs vereceklerini ifade etti.