Düzcespor Yönetimi ve Düzcespor’lu oyuncular Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Düzcespor Yönetimi yaşadıkları sıkıntıları Başkan Ay’a aktardı.

“Acil olarak neler yapmamız lazım hepsini masaya yatıralım”
Kırmızı-lacivertli ekibin taleplerini dinlemesinin ardından konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, kalıcı işler yapmak istediği belirterek Düzcespor’a da kalıcı bir tesis yapılacağının sözünü verdi.

Ay, “Sporda altyapı çok önemli. Her şeyi kalıcı yapmam lazım dolayısıyla günü geçirtmek için iş yapmamam lazım. Futbolcunun sporcunun kalacağı yer çok önemli. Bir stadyum yapmakla bu iş bitmiyor. Dolayısıyla olayların hepsini çözeceğiz. Ama yaptığımız işi kalıcı yapacağız. Bu sene eğer bir üst lige çıkamazsa gelecek sene çıkacak ileriye göre düşünmek zorundayız. Alt yapı olarak, acil olarak neler yapmamız lazım bunların hepsini masaya yatıralım. Şu anda bakanımız var çalışıyoruz. Yeni bir stadyum konusunda da görüşüyoruz. Sadece statla olmaz altyapı da çok önemli. O yüzden bu konuda müsterih olun. Bizim de bir şeyler yapmamız lazım. Bakıyorum son dakika da olsa iyi gidiyoruz.” Dedi.



“Özellikle tesis ve kalacak yer konusunda sıkıntımız var”
Düzcespor Yönetimi adına konuşan Düzcespor Teknik Direktörü Ahmet Duman ise, Başkan Ay’a yaşadıkları sıkıntıları şu sözlerle aktardı:
“Düzce’ye gelirken büyük beklentiler içerisinde geldim. Düzce bir futbol kendi yönetici arkadaşlarımızla bir hedef koyduk ve o hedef doğrultusunda futbolcu arkadaşlarımızla bir bütünlük sağladık. Bu çalışmanın sonucunda iyi sonuçlar geldik ve ligde de iyi duruma geçtik. Sonuçta sonuçların iyi veya kötü olmasıyla alakalı değil bizim size ileteceğimiz konular. Ben bir kere Düzcespor’a gelince Düzcespor’la ilgili çok hayal kırıklığına uğradım. Bundan iki sene önce Kastamonuspor’a hocalık yaparken Kastamonuspor’u bölgesel ligden ikinci lige kadar çıkardım ama burada yanlış anlamayın Kastomonu Belediye Başkanının inanılmaz bir desteği vardı. Tamamen tesisiyle her şeyi ile büyük destekler vermişti ve kadroyla beraber başarı da geldi. Şimdi benim hayal kırıklığım özellikle tesis ve kalacak yer konusunda sıkıntımız var.”



“Düzcespor hak ettiği idman sahasında idman yapmıyor”
Düzcespor Takım Kaptanı Zihni Aydın ise, Düzcespor’un maddi sıkıntılardan dolayı hak ettiği ligde olmadığını ifade ederek şöyle konuştu:
“Ben takım kaptanıyım dört yıldan beri Düzce’de futbol oynuyorum. Düzcespor hak ettiği ligde değil şuan hepimizin görüşü ortak. Daha üst ligleri hedefliyoruz her şeyi yapıyoruz. Maddi anlamda sıkıntı var. Sporumuza yansıtmamaya çalışıyoruz maça çıktığımızda problem yok. Ama Düzcespor hak ettiği idman sahasında idman yapmıyor. Antremana gidiyoruz antrenmandan önce malzemeci masör arkadaşlarımız sahadaki hayvanların pisliklerini temizliyor. Böyle bir yerde idman yapıyoruz.”



Haber: Ö. YILMAZ