Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi 12.Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Dernek binasında yapılan genel kurulda iki isim başkan olabilmek için aday oldu. Genel Kurul öncesi başkanlık görevini sürdüren Ahmet Yılmaz yeniden aday olurken başkanlık için bir diğer isim ise Aybaşı Köyü Muhtarı Yaşar Çengel oldu.

Derneğin genel kuruluna Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Bakan Zorlu, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk Divan Başkanı olarak yer aldı. Kongreye ayrıca Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Şahin, Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı İsmail Ustaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Alaettin Duran, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun’da katıldı.

Kongrede İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karacahacımusa Mahallesi Muhtarı Hanife Gür, derneği faaliyet ve gelir gider raporlarını okudu.
Raporların okunduktan sonra dernekte yer alan ve uzun süre muhtarlık yapan muhtarlara plaket takdimi yapıldı.
Adayların başkanlık için yaptıkları konuşmalar bitiminde sandık başında oy verme işlemine geçildi.Adayların başkanlık için yaptıkları konuşmalar bitiminde sandık başında oy verme işlemine geçildi.98 delege sandığa gitti,  oyların 41’ni mevcut başkan Ahmet Yılmaz alırken, 53’nü yaşar Çengel alarak yeni dernek başkanı oldu. 4 delege ise seçime katılmadı.