2.Lig Erkekler Yarı Final A Grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol Takımı, Trabzonspor karşılaşmasında elde edeceği skora göre final grubuna çıkacak olan yeşil beyazlılar, galibiyet karşısında Başkan Keleş'ten prim sözü aldı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2. Lig Erkekler Yarı Final A Grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol Takımını Ankara'da ziyaret etti.

Başarılı bir sezonun ardından Bornova Anadolu Lisesi karşılaşmasından 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan yeşil beyazlılar, ikinci maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşısındaki 3-1'lik galibiyetle grubunda ikinci sıraya yerleşti.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise 16 Nisan'da Trabzonspor karşısında elde edeceği galibiyetle final grubuna çıkacak olan Düzce Belediyespor Voleybol Takımına maç öncesinde moral verdi. Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, sporcular ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Keleş, Mehmet Can Ağırbaş'ın da doğum gününü kutladı.

Takıma galibiyet karşısında prim sözü veren Başkan Keleş, yeşil beyazlı sporculara başarılar diledi.
Bilindiği üzere Başkan Keleş, şampiyon olarak 3.Lig’e yükselen Düzcespor futbol takımının oyuncularına 20’şer bin TL prim sözü vermişti.