3. Lig 1. Grup’ta Play-Off’a kalabilmek için kıyasıya mücadele eden Düzcespor, 22 Nisan Pazar günü Yeni Altındağ Belediyespor ile kritik bir maça çıkacak.

31. haftayı Çanakkale Dardanelspor’la 1-1 berabere kalarak 50 puanla 5. Sırada tamamlayan Düzcespor, play-off yolunda ilerleyebilmek için aralarında 2 puan fark bulunan 6. sıradaki Ofspor deplasmanına eli güçlü gitmek istiyor.

18 Temmuz Stadyumunda gerçekleşecek olan Düzcespor- Yeni Altındağ Belediyespor müsabakasına Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılması beklenirken Düzceli siyasilerin ve iş adamlarının da takımın yanında olacağı düşünülüyor.
Kritik mücadeleye çıkmadan önce takımdaki atmosferi yakalayabilmek için sporcuların ve teknik ekibin karşılaşmadan bir gün önce bir otelde kampa girmesine karar veren Başkan Leblebici ve yönetim kurulu üyeleri, Düzceli vatandaşlardan da galibiyet ruhunu yakalamak için destek bekliyor.

Yeni Altındağ karşılaşması öncesi taraftarlara seslenen Başkan Leblebici, “Play-Off yolunda ilerleyen kırmızı lacivertli takımımızı, gerek deplasmanda gerek iç sahada göreve geldiğimiz ilk günden beri şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak yalnız bırakmıyoruz. 1967 yılından itibaren kıymetli bir miras gibi Düzcespor ruhunu yeni nesillere aktaran siz değerli taraftarlarımızın bu kritik müsabakada da her zamanki desteğini bekliyoruz.” sözlerini kaydetti.



Düzcespor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ayrıca Düzcespor taraftarından Play-Off yolunda ilerleyen temsilcimizi ve kulübümüzü zora sokacak, kritik dönemde cezai işleme maruz bırakacak davranışlardan uzak durmalarını da önemle rica etti.