Düzcespor Hepimizin Omuzlarında

Dursun Ay “ Öncelikle şunu belirteyim Düzcespor Özgür başkanla ikimizin omuzlarında değil hepimizin omuzunda biz ne kadar sorumluysak sizlerde sorumlusunuz, Düzce’nin tüm insanları bunda sorumlu. Düzcespor biliyorsunuz illerde biz maç yapıyor, Düzce’nin adını duyuruyoruz. Dolaysıyla bu sadece bizim sorunum değil, herkes sorumluluk duyacak herkes bu taşın altına elini koyacak.”

Maça Gelin Destek Verin

“Özellikle ben Düzce’li hemşerilerimizden maça gelmelerini istiyorum ki takıma destek versinler. En azından oraya geldiklerinde on lira yirmi lira destek veriyorlar. Bu bizim içinde çok önemli “

İş Adamlarımızdan Düzcespor’a Destek Vermelerini İstiyoruz

“Maça gelsinler iş adamlarımız. Düzcespor’a gönül veren insanları bizim onları arayıp bulmamız gerek yok, buradan basına açıklıyoruz kendileri gelsinler . Biz Düzcespor’a destek vermek istiyoruz desinler. Biz belediye olarak bütün otoparklarımızı Düzcespor yararına devir ettik. Daha çok iş adamlarımızdan Düzcespor’u seven insanlardan Düzcespor’a destek vermelerini istiyoruz.”
Düzce Dışında Ankara’da , İstanbul’da, Avrupa da olan insanlarımızın Düzcespor’a Destek Vermesini İstiyoruz
“Herkes kendi omuzlarında Düzcespor’u hissetsin diyorum. Altyapıya ağırlık veriyoruz. Buna dikkat ediyoruz. Herkesten destek bekliyoruz sadece bize yıkmayın. Yönetimdeki arkadaşlarda bu konuda çalışıyorlar. Onları da daha aktif hale getireceğiz. Yönetimde olsun olmasın biz Düzcespor’a katkıda bulunmaya çalışıyoruz.  Hatta Düzceli olup ta Düzce dışında Ankara’da , İstanbul’da , Avrupa da olan insanların Düzcespor’a destek vermelerini istiyoruz.

Düzcespor’u Borçlandırmak İstemiyoruz

“Düzcespor’umuzun şuanda kaldığı çok güzel bir yeri var. Yakın bir zamanda oranın açılışını yaparız.  Düzcespor’un güzel bir binası var bunun için bu sene çalıştık. Düzcespor’u borçlandırmak istemiyoruz takımımız borçlu olmasın. “

Düzcespor’un Sürekli Geliri Olsun

“Çeşitli imkanlar tanımaya çalışıyoruz.  Düzcespor’un bir geliri olsun . Her seferinde gidip insanlara Düzcespor’a yardım istemeyelim. Buna da gayret ediyoruz. Bu konuda en üst düzeyde Valimiz ben Belediye Başkanı olarak milletvekillerimizle görüşüyoruz. Neler yapabiliriz Düzcespor’un sürekli geliri neler olabilir bunu konuşuyoruz. “

Düzcespor’a Başkan Olmak İsteyen Kim Varsa Kapımız Açık

Düzcespor’a gönül verip ben Düzcespor’a başkan olmak istiyorum hem zamanımı hem de parasını harcamak isteyen kim varsa kapımız açık.  Düzcemiz de yürekli insanlar çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu
 
Toplantı da söz alan Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam ise;

Elimizden Geleni En İyi Şekilde Yapmaya Çalıştık

“ Bu zamana kadar kısaca özetlersek başkanımızın da tarif ettiği gibi elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Uzun yıllar boyunca kulübe dışarıdan hiçbir katkı payı olmadan bu zamana kadar gelmiş bir kulübe başkanımızın ve Valimizin katkılarıyla ufakta olsa damlaya damlaya göl olur sözünden yola çıkarak bir şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz . Bunun devamı da gelecektir.

Bir İki Sabit Gelir Konusunda Başkanımızdan Talep Ettiğimiz Düşüncelerimiz Var.

“Bir iki sabit gelir konusunda da başkanımıza talep ettiğimi düşüncelerimiz var. Onlar üzerinde de çalışıyoruz eğer kendileri de uygun görürlerse yine sabit gelir noktasında bir uygulamamız daha olacak”

TFF’de Bazı Oyuncularımızın Alacakları Var.

Transfer konusuna gelince geçen seneden ödemelerin yapılmamasından dolayı TFF’de bazı oyuncuların alacakları var geçen seneki oyuncularımızdan o bizim şuanda önümüzde duran bir engel.  Açılır açılmaz bilemiyorum açılmasa da elimizdeki oyunculara sahip çıkıp gerekli takviyeleri de alt yapımızdan yaparak onun da çalışmasını yapıyoruz.

Alt Yapıdan Oyuncu Çıkarmamız Gerekiyor

“Herhangi bir engel ile karşılaştığımızda alt yapıdan oyuncu çıkarmamız gerekiyor.  Teknik hocamız alt yapı sorumlumuz Cengiz beyde, bu konuda yardımcı oluyor görüş alıyoruz sürekli. Yine alt yapıdan çıkarttığımız oyuncularda bu sene mücadele ediyor. Onlarla herhangi bir sıkıntımız yok. Büyük ihtimal bu şekilde devam edecek gibi gözüküyor” dedi.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8