Düzcespor’un yeni teknik adamını bulması yolunda bugüne kadar pek çok isimle görüşüldü ancak bugün son kez görüşülen deneyimli teknik adam Cüneyt Biçer ile imzaları atıldı.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam, bugün Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda yeni teknik adam Cüneyt Biçer’i tanıtarak önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer komitesi tarafından görüşmenin yapıldığı bütün teknik adamlara teşekkür eden Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam, transfer komitesinin, deneyimli ve bizim istediğimizi bilen bir teknik adamla anlaştıklarını söylerken hayırlı olması temennisinde bulundu. Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam, Şıralık Mahallesi’nde bulunan Düzcespor tesislerinin maçların 4.haftasına kadar yetiştireceklerini de söyledi. Sağlam, son olarak Düzcespor’un akademi liglerine gireceğini, bundan kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini ifade etti.

Basın sözcüsü Kadir Badur ise basının Düzcespor’un yanında olmasını istedi.

Düzcespor yeni teknik direktörü menajeri Mehmet Dayan’ın da gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Cüneyt Biçer kimdir?
Öte yandan Düzcespor’un yeni teknik adamı Cüneyt Biçer 27 Kasım 1975 İzmir doğumlu.Teknik adam Biçer’in çalıştırdığı son takımın Çorum Belediyespor takımı olduğu öğrenilirken öncesinde Altay, Nazilli Belediyespor, Balçova Yaşamspor, Çankırıspor takımlarında görev aldığı bilgisine ulaşıldı.

Biçer ayrıca İzmir temsilcisi Altay’ı 3.ligden 2.lige çıkardı.