Başkan Saygun’un yaptığı açıklamanın ardından büyük sosyal medya üzerinden büyük destek geldi. Yapılan yorumlarda Başkan Saygun’un bırakmasını istemeyen Düzcespor taraftarlarının yazdığı mesajlarda şu ifadeler yer aldı:

Burhan Engin: Başkanım yola devam. Meyve veren ağaç taşlanır. Taraftar olarak yanınızdayız her daim. 

Varol Aydoğdu: Başkanım biz yıllar sonra maça gireceğiz diye maçtan saatler önce stadyum kapılarında kuyruğa girdik. Son yıllarda bu kadar deplasman yapmadık. Karar sizin ama bırakırsanız size inanan binlerce Düzceliye ihanet etmiş olursunuz. İhanet derken lütfen beni yanlış anlamayın. Çünkü bütün Düzce arkanızda. Bir kez daha söylüyorum ne bizi kayyuma ne de siyasilere teslim etmeyin. 

Kemal Altan: Son dakika play of kaçtı. O nedenle şu nedenle, ama son dakikaya kadar inandık, sizin sayenizde. Gerekirse teberru satışlar yapılsın, sembolik atkı, bayrak vesaire destek olalım.

Metin Celep: Düzce’yi Bolu seviyesine getirsen de çokbilmişler yine beğenmez.

Öner Aydın: Başkanım kulüp yönetmek dünyada en zor iştir. Başarı kısa zamanda gelmez sabır ister. Siz kısa zamanda zor işler başardınız bu başarıyı taşlayan çok olur destek az varsa yapacağız her zaman yanındayız durmak yok.

Suat Kaan: Sevgili Mehmet, ticaretteki başarın, mütevazi duruşun, işine karşı saygı ve disiplinli sıkı ve sağlam çalışmaların seni bir yere getirdi ve daha yukarı taşıyacak inancındayım. Zira ilkeli ve işine saygılı oluşun bu ve beraberinde daha iyi şeyler çıkacak.

İbrahim Tiryaki: Başkanım sonuna kadar yanındayız. 

Ali Kurt: Düzcespor düşünülenin çok üstünde performans gösterdi. Başkanın ilk yılı başarısı. Gelecek yıllar daha aydınlık olacak. Mehmet Bey ile devam diyorum. Başarılı gelecekler istikrar ile yakalanır.

Ahmet Kara: Başkanım ilk yılınızda başarılı oldunuz tebrikler. Bundan sonra emin adımlarla başarı Düzcespor’un olacaktır. Yeter ki bütün Düzce, özellikle milletvekilleri, işadamları ve belediye başkanları maddi manevi destek olsunlar. Üç yılda 1. Lige takım çıkar çünkü Düzce Altyapı oyuncuları arasında çok yetenekliler var bu oyuncuları bir arada tutmak önemli.

Yakup Parlak: Sayın Başkan Kocaeli Sakarya’nın taraftarı kadar bir rakamla en azından bir final heyecanı ve atmosferini sizin ve ekibinizin başaracağına inanıyorum. Düzce taraftarı sizi çok sevdi yola devam.

Ahmet Duman: Düzceli olarak yapılan çalışmaları ve gayretleri görmezden gelmek ve sanki her yıl aynı performans varmış gibi beklenti ile yapılanları gölgelemek pasivize etmek, Düzcelilere yapılmış bir haksızlıktır. Bırakın şikayet etmeyi biz de bir şeyler yapabilir miyiz gayretinde olup mevcut idareye topyekun sahip olunmalı.
Nejat Aşan: Sadece göreve devam.

Murat Akseloğlu: Yapacağınız çok iş var başkanım. Yola devam.

Berkcan Coşkun: Biz arkanızdayız başkanım daha iyisi için yola devam.

Muhammet Altundal: Bizler, Avusturya'daki Düzcespor taraftarı olarak, Mehmet Saygun Başkanımızın arkasında olduğumuzu belirtip, şu son 10 ayda yapmış oldukları profesyonel çalışmalar ve hizmetler için teşekkürü borç biliriz.

Abdurrahman Aktaş: Göreve devam başkan.

Ömer Özen: Emekleriniz, yaşattıklarınız, kattığınız değer için teşekkür ederiz başkanım. Kritik ve önemli noktalarda bu takıma omuz vermeyenler utansın. Sonuç itibariyle dipten aldınız ve güzel heyecan yaşattınız. Şahsi bir hatanız varsa da zaten kendiniz ders çıkartırsınız. Saygılarımla.

Ali Çekiç: Seni sonuna kadar destekliyoruz başkan kim ne derse desin.

Ömer Kadan: Yanındayız ve destekliyoruz başkan.

Süleyman Filet: İt ürür kervan yürür. Yola devam Başkan.

Ümit Ovalı: Doğrularınız yanlışlarınızdan fazla ise başarılısınız. Başkanım yükünüze omuz verecek maddi manevi destekleyecek takviyelerle devam edilsin. Bence sözlere güvenmeyiniz maalesef Düzce’mizde sözler tutulmuyor. Bu sene şampiyonluğu kaçırmamızın tek sebebi bu dışarıdaki düşmanlarla uğraşmak kolay. İçerdekiler bizi yolumuzdan alı koydu.

İsa Kurnaz Sağlam: Forvet sağlam defans vura vura o sene seneye devam başkanım.

Ahmet Aksan: Mehmet’im meyve veren ağaç taşlanır. Takma kafana gözlerinle görme, kulaklarınla duyma. Tam destek bizden sana. Her şey Düzcespor için. Konuşanlar laf değil para üretsinler. Parayı veren düdüğü çalar diye atasözü var.