Tarihi pırıl pırıl, insanları mütevazı ve samimi, çarpık futbol düzenine henüz kendisini tam kaptırmamış ve uzaktan seveni çok, sempatik bir kulübüz diyen Başkan Mehmet Saygun Düzcespor taraftarlarına seslenerek; “Sevgili Düzcespor’lular, bir sevdadır Düzcespor cümlesinden yola yeniden çıkarak aşık olduğumuz renklere sahip çıkmak için buradayız. Öncelikle bu renklere gönül vermiş bir vatandaş olarak şunu ifade etmek istiyorum, herkes gibi bizler de Düzcespor’un başarılı olmasını istediğimizi ve bunun için de bu göreve talip olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bunun için de çok kıymetli ve değer verdiğim yönetim kurulum ile yola çıktık. Bizler bu göreve 5 yıl için geldik. Uzun süreli birçok projemiz var. Bu projeleri hayata geçirdiğimiz zaman Düzcespor’u sizlerin de görmeyi arzuladığı yerlere çıkartacağız” dedi.

Yönetim olarak, Düzcespor’da görev alarak başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Saygun; “Düzcespor Kulübü’nün başarısı için her zaman her dakika çalışacağız. Bu elde etmeyi hedeflediğimiz başarının arka planında birçok bileşeni barındırmaktayız. Profesyonel bir yönetim anlayışına sahip yönetim kurulumuz, tecrübeli bir teknik ekibimiz, kısa sürede oluşturduğumuz aile ortamı ve elbette kendilerine sunulmuş olan tüm bu olanaklara, sahada en iyi karşılığı veren oyuncu gurubumuz, gelecekte ki başarılarımızın en büyük etkenleridir. Bu başarının tesadüfi olmadığını, yoğun emekler ve doğru planlama ile elde edildiğini göstermek adına üzerlerimize düşen ne varsa yapacağımızı sizlere belirtmek isterim. İlk yılımızda temellerini sağlam attığımız bu oluşumda ki yapımız, önümüzdeki yıllarda özellikle altyapı anlamında hayata geçireceğimiz hali hazırda bulunan projelerimizle yükselmeye devam edecektir” diye konuştu.

Başkan Mehmet Saygun son olarak şu ifadelere yer verdi: “Bizlere emanet ettiğiniz bu Düzcespor Arması’nı onurlu bir şekilde yaşatacağımıza dair namus ve şeref sözü veriyoruz. Bir sevdamız var adını söylerken bile yüreğimizi titreten. Bu dünyada her şey unutulur; ama ilk aşklar unutulmaz. İşte Düzcespor da bizim ilk aşkımız, beşikten mezara, babadan evlada, dünden bugüne gelen bir sevda bu.”