Yaptığı başarılı çalışmalarla bölgede adından söz ettiren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, gençlerin ve öğrencilerin yanında olarak  başarılarına yeni başarılar eklemeye devam ediyor.
 
Bu çalışmaların yanında ilçe sporuna da desteğini esirgemeyen Başkan Yiğit, ilçenin diğer bir futbol takımı olan ve Düzce 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Çamlıspor'a da el attı. Çamlısporun sponsorluğunu üstlenen Başkan Yiğit, açıklamasında;"İlçemizin futbolda bir diğer temsilcisi olan Çamlısporumuzun malzeme desteği için imkanlarımızı seferber ettik. Formasından şortuna kadar neye ihtiyaçları var ise desteğimizi sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Çamlısporumuzun değerli Başkanı da burada. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi.


 
Çamlıspor Başkanı Davut Yeşildağ da, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Çamlıspor'un iç saha maçlarının da Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in isteği üzerine Yığılca Stadı'nda oynanacağı müjdesi paylaşıldı.