Aydınpınarspor'un Kulüp Başkanı Cemil Tanrıver Başkanlığa sezonun devre arasında getirildiğini belirterek göreve başlar başlamaz 3 transfer yaparak ligin ikinci devresine girdiklerini söyledi. Tanrıver değerlendirmesine şöyle devam etti. “Aydınpınaspor kulübü olarak lige renk getirdiğimize inanıyoruz. Yönetim kurulu hariç hiçbir yerde maddi destek almadık. Giderlerimizi yönetim olarak paylaştık. Tabiki benden önce sezon başında bazı arkadaşlardan maddi yardım alınmış, bu yardımları yapanlara da teşekkür ederim. Düzce Süper Amatör'de diğer takımlara baktığımda çok harcama yapmışlar ama başarılı olamamışlardır. Biz 2014-2015 sezonunda bu imkanlarla başarılı olduk diyebiliriz ama Aydınpınarspor olarak daha iyi yerlerde olması gerekir . Aydınpınarspor kulübünün bir geçmişi var ve bu geçmişte çok büyük başarıları mevcut” dedi.

Tanrıver, amatör futbolda tesisleşme sorununa dikkat çekti. “Düzce Süper Amatör'deki kulüplerin tesis sorunu var. Tesislerin yetersizliğinden takımlar zor şartlar altında çalışıyor. Düzce Merkez'de mutlaka bir saha daha gerekli. Saha olacak yerler fazla, bu alanların bir an önce spor sahalarına dönüşmesi gerekiyor.Aziziye Mahallesinde ve Ağa Köyündeki boş araziler var. Boş arazilere sahaları yaparak gençliği büyük bir hizmet yapılabilir. “ dedi.

Başkan Tanrıver, son olarak takımlarında oynayan oyunculara, teknik kadroya, yönetim kuruluna ve taraftara teşekkür etti.