Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyespor’un farklı branşlarında mücadele eden sporcularla Kalıcı Konutlarda bulunan Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Kahvaltı programına Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak, 1.Ligde mücadele eden Belediyespor Erkek basketbol ve voleybol takımlarının sporcuları teknik heyetleri, yöneticileri ile ve 2.Ligde mücadele eden kadın basketbol takımı sporcuları katıldı.



Programda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Keleş, üç branşta iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ederek takımların sezon sonu hedeflerine ilişkin temennisini dile getirdi.



Proje yaz başında gerçekleşecek
Düzce Belediyespor’a bir spor kompleksi kazandırma çabaları olduğunu anımsatan Başkan Keleş projeyle ilgili şunların ifade etti:
Projemiz bitti, ihale aşamasındayız. Kredi bağlantıları tamamlandı. Düzce Belediyespor’a Düzcespor’un da içinde olacağı bir spor kompleksi kazandırma çalışmamız vardı. Bu proje yaz başında gerçekleşecek. Projeyle birlikte takımlarımızın biraz daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Depremden dolayı Düzce’deki tüm kamu, kurum ve kuruluşların tesisleri yeniden yapılanma sürecine girdi. Düzce 2 tane kapalı spor salonu var. Semt sahaları, açık sahalar henüz yeterli seviyede değil. Tamamlamak için çaba harcıyoruz. Altyapısını zaruri ihtiyaçlarını henüz tamamlamamış bir ilin sportif amaçlı tesislere ayıracak parası çok kısıtlı. Farklı imkanlar kullanarak tamamlamaya çalışıyoruz, sizin anlayışınıza sığınıyorum.”

Başarı spor salonu kazandırdı
Kadın basketbol takımının Bu yıl 12.’si verilen “Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü”ne layık görülmesini değinen Başkan Keleş, Türkiye Basketbol Federasyonun bu başarıyı Düzce’ye kapalı bir spor salonu yapma sözü verdiğini söyledi.

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak ise hedefleri doğrultusunda mücadele ettiklerini söyleyerek takımların son durumu hakkında bilgi verdi ve destek istedi.

Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.