Erkekler Bölgesel basketbol Ligi’nde 2012 – 2013 sezonu 3-4 Kasım Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak

Ligde dördüncü sezonu geçirecek olan Düzce Belediyesi basketbol takımı sekizinci grupta bir diğer temsilcimiz Düzce Endüstri Meslek Lisesi, İstanbul temsilcileri Beykoz, Şişli, Bahçelievler, Göztepe ve Zonguldak Belediyesi Basketbol takımları ile mücadele edecek.

Düzce Belediyesi Basketbol takımı sezonun ilk maçını sahasında İstanbul temsilcisi Beykoz Basketbol takımı ile Pazar günü saat 16.00’da 18 Temmuz Spor Salonu’nda oynayacak.

Sezon başında kadrosuna Alperen Kalaycıoğlu, Barış Erdoğan, Erman Demirer, Barış Yalman, Hasan, Yusuf Poturoğlu, Alper Ünal, Burak Sarı ve Enes Albay gibi 2.lig tecrübesi oyuncuları katarak hedefini ligde şampiyonluk olarak koyan Düzce Belediyesi Basketbol takımında hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Düzce Belediyesi Basketbol takımının antrenörü Hakan Kocakurt, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu belirterek, “Bütçemiz ölçüsünde güçlü bir takım yarattık. 2.lig tecrübesi olan ve ilimizi yakında tanıyan oyuncuları kadromuza katarak hedefimiz 2.lig olarak belirledik. Yaklaşık 2 aydır yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. İlimizde yapılan turnuvada da eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Sezonun ilk maçında sahamızda Beykoz Basketbol takımı ile karşılaşacağız. Hedefimiz rakibimizi yenerek sezona galibiyetle başlamak” dedi.