Düzce ilini basketbolda başarıyla temsil eden Düzce Gençlikspor, Akçakoca Poyrazspor ve bu sezon bölgesel lige katılan Düzce Beledieyspor oynadıkları maçları kaybettiler ve bu hafta sıfır çektiler.
Cumartesi günü Manisada Akhisar Belediyespor ile karşılaştı ve maçı 88-84 kaybetti. Pazar günü Düzcede İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan ve ligde kalması adına büyük önem taşıyan müsabakada pek bir varlık gösteremedi. Baştan sona rakibinin baskısına karşı koyamayan kırmızı lacivertliler müsabakayı kaybettiler ve taraftarlarınada hayal kırıklığı yaşattılar. Konyada başlayan düşüş Düzce'de devam ederken basketbolseverler bu takıma ne oldu neden bu kadar kötü oynuyoruz. Yönetim kurulu sezon başından beri elinden geleni yapıyor. Hiç olmazsa onların emeklerini boşa çıkarmamalılar ve bu takımı ligde tutmalılar yorumları yapılıyor.
Poyrazspor ise içerdi dışarda kaybetmeyi adeta alışkanlık haline getirdi. Üç dört hafta önce Playof hesapları yapan temsilcimize ne olduda haftalardır hem Akçakoca'da hem deplasmanda kaybediyor.
Görünen oki bu gidişle basketbol ikinci liginde bu sezon hüsran yaşayıp her iki takımımızıda kaybedeceğiz. Bölgesel ilgide sezona iyi bir giriş yapan ve gelecek için basketbolseverleri umutlandıran Düzce Belediyespor'da bu hafta kaybedenler arasında yer aldı. Belediyespor Bursa Yeşimspor takımına 82-67 yenildi.