Düzcespor Batman Petrolspor maçına kalede Salih savunmada Bert, Eray, Sercan Tayfun Orta sahada Kerem ,Oktay, Sağ kenarda Kemal sol kenarda Emre bu dörtlünün önünde İsmail Türk ilerde Barış şeklinde sahaya çıktı. Müsabakaya iki takımda kontrollü oyun anlayışı ile oyuna başladı. 18 dakikada İsmail Türk firikikten nefis bir gol atarak Düzcespor 1-0 öne geçti.

Batman Petrolspor 1-0 malğlup duruma düştükten sonra topa daha fazla oynayan takım olsada Düzcespor kalesinde tehlikeli bir atak geliştiremedi. 24.dakikada sağ taraftan kullandığı serbest vuruşu Düzcespor savunması uzaklaştırdı.31.dakikada Düzcespor ani bir kontraya çıkmasına rağmen son final pasını Batman Petrol savunması topu kazanmayı bildi. 34.dakikada oyun orta saha şeklinde devam ediyor.

37.dakikada Batman Petrolspor kullandığı korner sonucnda sonuç alamadı. 41.dakikada sol kenardan Düzcespor serbest vuruşu Batman Petrol kalecisi topu çıkıp aldı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Düzcespor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda Düzcespor oyuna temkinli ve 1-0 galibiyetin etkisi ile orta sahayı kalabalık tutmaya oyunu dar alana sıkıştırmaya çalışıyor. Batman Petrolspor savunmasını öne çıkartarak beraberlik için yüklensede tehlikeli atak geliştiremedi. 53.dakikada orta sahada kullanılan serbest vuruşu Düzcespor savunması topu uzaklaştırdı.60.dakikada Batman Petrolspor durumu 1-1 yaparak oyunu eşitledi.

Beraberlik golün ardından Batman Petrolspor baskısı artırmasına rağmen Düzcespor savunması ayakta kalarak son 15 dakikaya 1-1 olarak girmeyi başardı .Batman Petrolspor’un golünü Düzcespor eski oyuncusu Burak Seres’in atması ayrı bir şans oldu. 79.dakikada Batman Petrolspor kullandığı korneri Düzcespor savunması uzaklaştırdı.

İlerleyen dakikalarda iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Maçın uzatma bölümlerinde iki takımda eşitliği bozamayınca müsabaka 1-1 sona erdi. Düzcespor bu beraberlik ile puanını 4 yaptı Düzcespor önümüzdeki hafta Düzce 18 Temmuz stadında Kırıkkalespor ile oynayacak.