2014-2015 bayanlar futbolunda üçüncü ligde mücadele edecek olan Gençlik Hizmetlerispor sahasında oynadığı ilk karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Nurettin Zafer Stadı’nda bugün 12:00 başlayan maça misafir takım Ankara Metropolspor hızlı başladı. Misafir takım 15. ile 16.dakikalarda Sümeyye’nin attığı gollerle iki farkla öne geçti. Gençlik Hizmetlerispor yediği şok gollerle geriye düşerken ilk yarıda bir gol bulup soyunma odasına umutlu gitmek için rakip kalede gol aradı.

İlk yarının sonlarına doğru gelişen Gençlik Hizmetlerispor hücumunda 41.dakikada Goncagül takıma adına ligin ilk golünü atarak ilk 45 dakikanın 2-1 bitmesini sağladı. İkinci 45 dakikaya beraberlik golü için çıkan ev sahibi 48.dakikada Yeşim’in golüyle maçta eşitliği sağladı. Kırmızı beyazlı ev sahibi ekip, maçta üstünlük sayısını ararken iki golü bulunan rakibin etkili ismi Sümeyye tekrar sahneye çıktı ve hem kendisinin hemde takımının üçüncü golünü attı.

Maçı bırakmayan Düzce temsilcisi taraftarının desteğiyle 85. Dakikada Arife’yle beraberliği sağlayan golü buldu. Kalan sürede üç puan için dördüncü gol arayan Gençlik Hizmetlerispor üstünlük sayısını bulamadı ve lige ilk maçında bir puan alarak başladı.

HABER; Y.SEVER