3.lig 2.grupta Pazar günü saat 15:30’da oynanacak Bayburt İl Özel Gençlikspor-Düzcespor müsabakası Düzcespor açısından çok önemli. Lige Halide Edip Adıvarspor galibiyeti ile başlayan Düzcespor bu müsabakadan alınacağı puan veya puanlar hayati önem taşıyor. Bayburtspor ilk müsabakasında yenilmesine rağmen araştırıldığında birçok oyuncuyu yeni sezonda bünyesine kattığı ve iyi bir takım olduğu öğrenildi.

Kalesinde Düzceli oyuncu Ramazan Aydın’ı bulunduran Bayburtspor Nazif Şener, Rahmi Muhammet Akyazı, Yunus Ünsal ve Tolga Yıldız gibi oyuncular dikkat edilmesi gereken oyuncular olarak gösteriliyor. Bayburtspor takımını Özgür Zengin çalıştırırken Özgür Zengin’in Orhangazispor, Kartalspor ve Göztepe takımlarını çalıştırdı.

Düzcespor çalışmalarını  Düzce 18 Temmuz stadında yaparken idmanda kros ardından topla koordinasyon çalışması yaparak çalışmasını bitirdi. Düzcespor bugün kuvvet, Perşembe günü çift kale yapacak ve Cuma günü şut ve taktik idmanının ardından Bayburt’a giderek maç saatine kadar otelde kampa girecek.