Düzce'de sporun yaygınlaştırılması için büyük uğraşlar verdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, “ Düzce ilini profesyonel liglerde temsil eden tüm spor takımlarına yardımda bulunuyoruz. Bu desteğimiz sadece maddi olarak değil manevi olarakta devam edecektir. Düzce Belediyespor kulübü bu yıl güzel faaliyetlere imza attı. Geçtiğimiz yıllara oranla Düzce'de spor biraz daha fazla yol katetti.” dedi.
Açık tribün
Düzcespor'un maçlarını oynadığı 18 temmuz şehir stadının açık tribünü içinde konuşan Bayram, “Biz orada şu anda kiracı olarak gözüktüğümüz için pek bir çalışma yapamıyoruz. Çünkü orası Düzce gençlik ve Spor il müdürlüğünün yeri. Biz kiracı olduğumuzdan dolayı bazı prosedürleri atlatamadık. Bu yüzden çalışmalarımıza başlayamadık. Stat bizim üzerimize olmuş olsaydı çalışmalarımızı bitirmiş olacaktık.” ifadelerini kullandı.
Kapalı spor salonu
Düzce'nin sporda eksikleri bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Bayram, “ Bunlardan bir tanesi kapalı bir spor salonunun olmayışı. Aslında bir spor salonumuz bulunuyor. Fakat bu spor salonumuz yeterli düzeyde değil. Bu yüzden gençlik ve spor genel müdürlüğü ile görüşüp Düzce'ye yeniden bir spor salonu kazandırmak istiyoruz. Bu konu kapsamında da çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.