Düzcespor Olağan üstü genel kurul toplantısı geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığından ikinci oturumda bu akşam gerçekleştirildi. İsmail Bayram ve 26 Kişilik yönetim kurulu oy birliği ile tekrar Düzcespor yönetimine seçildi. Kongreye ise 60 kişi katılırken, Düzcespor tarihinin en az katılımlı kongresi oldu.

 Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından Faaliyet raporu ve gelir gider raporları okundu. Gelir gider raporlarında giderler bir milyon 57 bin 345 TL olarak belirlenirken, gelirler ise Yönetim Kurulundan 214 bin 885 Lira, Bağış ve yardımlar 812 bin 735 lira, Kombine bilet satışından 17 bin 800 lira, Müsabaka hasılatlarından 6 bin 925 lira ve Yetiştirme tazminat gelirlerinden 5 bin lira olmak üzere toplam 1 milyon 57 bin 345 lira olarak açıklandı. Ayrıca Kulübün İsmail Bayram’a 183 bin 500 Lira, Açık hesap borçlar 83 bin 435 lira ve Vadeli Çekler toplamında ise 3 bin 680 lira olmak üzere toplam 270 bin 615 lira borcu bulunuyor. Bu rapor kulübün eski genel sekreteri Kenan Varol tarafından okundu ve genel kurul üyelerine sunuldu. Genel kurul üyeleri raporları oy birliği ile kabul etti. Ardından görüşler verilmeye başlandı. Kürsüye gelen Düzcesporlular, Düzcespor’un bu bataklıktan bir an önce çıkması gerektiğini vurguladı.

 

Düzcespor taraftarları ise daha önceki maçlara güvenlik korkusu yada ceza yeme korkusu ile gidemediklerini dile getirirken, bu yönetimden taraftarın güvenlik görevlilerine verilmemesini istediler.
 

Görüş bildirimlerinin ardından yönetim kurulu seçimlerine geçildi. Seçimlerde İsmail Bayram’ın listesi Divan başkanı İhsan Çetin tarafından okundu ve genel kurulun oylamasına sunuldu. Kongre delegeleri İsmail Bayram’ın listesini oy birliği ile kabul etti ve Bayram, Düzcespor’un 52.  (3 dönem üst üste) başkanı oldu.

Yönetim Kurulunun oylama sonucu seçilmesinin ardından Belediye başkanı ve Düzcespor başkanı açıklamalarda bulundu. Başkan Bayram yaptığı açıklamada eski yönetime teşekkür ederken yeni yönetime de hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

Bayram: "Bugün burada gerçekleştirilen kongre sonrasında üçüncü kez başkanlık koltuğuna oturuyorum. Herkese çok teşekkür ederim. Bir önceki sezonda bazı işleri yapabilmek için çok uğraş verdik. Fakat şimdi önümüze bakıyoruz. İnşallah daha iyi bir sezon bizi bekliyor. Hayırlısı ile önümüzdeki sezon istenilen başarıları elde edip tekrar Bölgesel Amatör Lige çıkacağız. Bu yönetim kurulu ile birlikte ilk yapacağımız  tesisler konusu ile ilgili olacak. Bu yönetim ile birlikte Düzcespor’un uzun yıllar kulüp binası olarak kullanabileceği bir bina yapacağız." dedi.

Konuşmaların ardından  kongre sona erdi. Basın mensuplarının talebi ile yönetim kurulu üyelerinden toplu bir fotoğraf istendi. Fakat 27 kişilik listenin sadece 5'i kongreye katılınca daha şimdiden yönetim yalnız bırakıyor düşüncesi ortaya çıktı.

İşte Yönetim Kurulu Listesi

Asil Liste: İsmail Bayram, Selahattin Kudu, Eyüp Topçu, Hızır Ekşi, Kenan Varol, Hakan Zengin, Recep Pak, Mutlu Kayan, İsa Eser, Hüseyin Yılmaz, Orhan Aydın ve Osman Yaman.

Yedek Liste: Bayram Bayraktar, Fahrettin Yılmaz, Yaşar Saygun, İbrahim Karalmaz, Kadir Yılmaz, Sedat Demirağ, Murat Özyılmaz, Metin Sayar ve Engir Akar.

Denetleme Kurulu Asil Liste: Hayrettin Günal, Sedat Polat  ve Kudret Taş.

Denetleme Kurulu Yedek Liste: Altan Veli, Okan Özkasap ve Ömer Lütfü Başol.

HABER: E.BEKTAŞ