2.Amatör A grubunda Beçispor Asspor’la Nurettin Zafer Stadında dün akşam oynanan maçta karşı karşıya geldi. Beçispor 3-1 galip ayrıldığı müsabakada bitime 3 hafta kala şampiyon oldu.

Beçispor rakibi karşısında maça hızlı başlayan ekip oldu. 12.dakikada girdiği pozisyonu değerlendiremeyen Beçispor 18.dakikada Ferdi’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Beçispor 35.dakikada tecrübeli oyuncu İsmail ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarının son bölümünde Asspor Beçispor kalesine etkili olsa da gol atmayınca devre 2-0 Beçispor’un üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda Beçispor 3 genç oyuncuyla maça çıktı. Asspor Beçispor kalesinde bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. 75.dakikada Sezer Beçispor’un 3.golünü attı. 85.dakikada Asspor’un tek sayısı geldi ve fark ikiye düştü. Maçta başka gol olmayınca müsabakayı Beçispor 3-1 kazandı. Beçispor aldığı galibiyetle 1. Amatöre yükseldi. Müsabakadan sonra Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Beçispor Teknik Sorumlusu Yusuf Akgünoğlu aldıkları galibiyet ile 1. Amatör Lige çıktıklarını belirterek oyuncuları ve yönetimi kutladı. Akgünoğlu açıklamalarına şöyle devam etti: “Son üç maçımız kaldı. Yaylaspor oynayacağımız maç rakibimizin sahaya çıkmaması nedeniyle İl Tertip Kurulu tarafından 3-0 lehimize ilan edilecektir. Karar resmileştikten sonra lig üçüncüsü ile aramızdaki 8 puan olacağı için şampiyon olduğumuzu söyleyebiliriz.”  

Haber:M.YILDIRIM