Düzcespor'un Pazar günü Kartal Belediyespor ile yapacağı önemli maç öncesinde yaptığı çift kale idmanını Belediye Başkanı İsmail Bayram'da takip etti. Şehir stadında yapılan çalışmayı izleyen Bayram, Teknik Dirktör Alaattin Arslan'dan takımın durumu hakkında bilgiler aldı.
İdman sırasında açıklamalarda bulunan Başkan, “son iki maç için çok iyi olacağını ve ligde kalacağımızı düşünüyorum. Beylerbeyi maçında alınan yenilgi bizim için dezavantaj oldu ama bizim programızıda aksama yok herşey yolunda. Futbolcularımız hırslı Düzcespor'da hiç bir sıkıntı yok. Herşey yerli yerinde ve hiç bir eksiğimizde yok. Sıra futbolcularımızda onlar çıkıp kazanacaklardır buna inanıyorum” dedi.
Teknik Direktör Alaattin Arslan'da yaptığı açıklamada “Belediye başkanımız her zaman yanımızda ve bu bize güç veriyor. Kartal Belediye maçıda Orhangazi maçı gibi olacaktır. Son 180 dakikamız kaldı ama önce Kartal Belediye maçını kazanıp yol haritamızı diğer takımlarında alacağı sonuçlara göre yeniden değerlendireceğiz” dedi.

Haber; H. KAYA