U-13 Türkiye Şampiyonası'nda Ankara Grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor ikinci maçında Çorum PTT ile karşılaştı. Yapılan maçın ilk yarısı golsüz sona ermesine rağmen ikinci yarı Düzce Belediyespor rakibinin gollerine engel olmadı ve maçı 3-1 kaybetti.

Karşılaşmaya iyi başlayan Düzce Belediyespor gol pozisyonlarında öne geçmeye çalıştı. Rakibinin etkili ataklarını uzaklaştırmayı başaran Düzce Belediyespor rakibine geçit vermedi. Takımların karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmadı. Her iki taraf birbirine üstünlük sağlayamadı. İlk yarı gol olmadı ve 0-0 sona erdi.

İkinci yarı goller geldi

Ankara Grubunda Çorum Ptt ile oynayan Düzce Belediyespor ikinci yarı yine mücadelesine devam etti. İkinci yarıda Çorum Ptt'nin ataklarında, Düzce Belediyespor beklemediği anda golü kalesinde gördü. Ancak yediği golün etkisinde çabuk kurtulan Düzce Belediyespor kısa sürede atılan gole karşılık verdi. Maçta durum 1-1 olduktan sonra yine kıyasıya mücadele devam etti. Çorum Ptt ilerleyen dakikalarda kazandığı firikik atışından ikinci golünü buldu.

Golden sonrada atakları devam etti. Düzce Belediyespor beraberliği sağlamak için ataklar geliştirdi. Ancak girdiği gol pozisyonlarında son vuruşlarında başarılı olamadı.Karşılaşmada yine ummadığı anda havadan atılan şutta golü kalesinde gördü.

Atılan bu gol sonrasında maçta durum 3-1 oldu. Düzce Belediyespor'un farkı azaltmasına Çorum Ptt izin vermedi. Girilen gol pozisyonlarında iki taraf değerlendiremedi. Maçta başka gol olmadı. Düzce Belediyespor rakibine 3-1 yenildi. Bu maçtan sonbra Düzce Belediyespor Grup'tan elenirken Çorum Ptt Grup'tan çıkmayı garantiledi. Düzce Belediyespor son ve prestij maçı kabul ettiği karşılaşmasını ise Zonguldak Devrek Belediyespor ile oynayacak.