Sezona 2’de 2 yaparak başlayan yeşil beyazlılar 3.hafta müsabakasında ilk iki maçını da kaybeden Korkuteli Gençlik’le karşılaştı. 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede çekişmeli geçen birinci seti Düzce Belediyespor 27-25 kazandı. İkinci sette de üstün oyununu sürdüren ev sahibi, seti 25-21 alarak maçta durumu 2-0’a getirdi.

Konuk ekip Korkuteli Gençlik skorun verdiği dezavantajla maçtaki mücadelesinde düşüş yaşadı. Düzce Belediyespor rakibinin umutlanmasına fırsat vermeden son seti kontrolü altında oynayıp 25-17 aldı. Böylece Düzce Belediyespor kazanma serisini sürdürerek A grubunda liderliğe yükseldi.

Maçın ardından Düzce Belediyespor Antrenörü Hüseyin Düzceler karşılaşmayı ve sezonun ilk iki haftasını değerlendirdi. Düzceler, “İyi başladık. Özellikle ilk maçımız Ankara’daki Maliye maçı çok güzel bir galibiyetti. Başlangıç açısında çok önemli bir maçtı ve çok rahat bir galibiyet aldık. İkinci maç öldük öldük dirildik ama orda da inanılmaz bir geriye dönüş yaşadık. İyi gidiyoruz, bugünde ilk iki sette geriden gelerek setleri çevirdik. Son set normaldi o mücadeleyi bırakmayıp setleri kazanmak rakip takımın direncini kırdı. Son setinde böyle olması çok doğaldı” dedi.

Düzceler ayrıca takımın iyi gittiğini haftaya grupta kağıt üzerindeki en kuvvetli rakiple oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Takımın önemli ismi Senad Ok maç için görüşlerini dile getirdi. Ok, “Sezona iyi başladık. Üçte üç yaptık. Önümüzdeki hafta Afyonkarahisar maçı var. O engeli de inşallah kazasız belasız atlatırsak önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Önümüz açılacak ve ilk yarı için daha rahat ilerleyeceğiz. Hedefimiz play-off. Play-off için ilk iki hafta çok önemli galibiyetler aldık. Güzel gidiyoruz, inşallah aynı şekilde devam ederiz” dedi.

Takımda bu sezona libero olarak başlayan Deniz Yükseler takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Yükseler, “Bu sene direkt libero olarak başladım. Bu sene takımımız çok daha iyi, geçen seneye göre. Ligde daha iyi ama bu sene daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Geçen sene göre çok daha iyi bir şekilde taraftar geliyor, destek oluyorlar” dedi.

Yükseler sözlerini Düzceli sporseverlerden daha çok destek isteyerek tamamladı.