Düzce Belediyespor kulübü geçen hafta sezonun açılış karşılaşmasında Ankara’da Maliye Okulları karşısında oynadığı ilk mücadeleden 3-1’lik galibiyetle dönmüştü. Düzce Belediyespor iyi bir başlangıç yaptığı sezonda oynayacağı ilk iç saha maçından da galibiyet almak istiyor.


Düzce Belediyespor kulübü Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu maç için görüşlerini dile getirdi. “iyi başladığımız bir sezona evimizde de iyi devam etmek istiyoruz. Tüm Düzcelileri takımımızı desteklemeye davet ediyoruz”


Şengüloğlu oyuncu grubu hakkında da açıklama yaptı. Şengüloğlu, “Galatasaray patentlilerde var ama biz belediyenin mali yükümlülüğü çok fazla olmasın diye Fenerbahçe'den de çifte lisanslı oyuncumuz var. bu oyuncularımızı yanı sıra Beşiktaş'tan da bir arkadaşımızı kadroya kattık. Artık kendi takımımızı oluşturmaya özen gösteriyoruz. Hedefimiz en kötü şartlarda ilk 4 ama İnşallah şampiyon oluruz”dedi.
Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde A Grubunda mücadele eden Belediyepspor’un rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise sahasında oynadığı maçta rakibi Isparta Sportif Gençlik takımını 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. İki takımın yarın oynayacağı bu zorlu randevuda Düzce Belediyespor takımı Düzceli voleybol severlerden destek bekliyor.

 

Haber: Y.SEVER