Düzce Belediyespor maça çok iyi başladı. 10-2'lik serinin ardından İ İstanbul Beylikdüzü molası geldi. Mola dönüşünde de 8-2'lik seri yakalayan Düzce Belediyespor farkı 14 sayıya kadar çıkardı. Çeyrek sonunda İstanbul Beylikdüzü biraz toparlansa da ilk çeyrek 21-12  lehimize sonuçlandı.
 
İkinci çeyrekte daha dengeli bir oyun vardı. Kısır geçen çeyreğin ilk beş dakikası 7-7 beraberlikle sonuçlandı. Rakibimizdeki Walter Lemon ilk isabetini bu dakikada bulabildi. Düzce Belediyespor çeyrek sonunda kadar üçlüklerle etkili olurken İstanbul Beylikdüzü yabancılarıyla sayı üretti. İlk devre  38-27 üstünlüğümüz  ile sona erdi.
3.periyotta ilk 4 dakika berabere geçildi. Son dakikalarda İstanbul Beylikdüzü farkı 7 sayıya indirdi. Son çeyreğe 54-47 Düzce Belediyespor üstün girdi.
 
Son çeyreğin ilk 5 dakikasına çok iyi başlayan İstanbul Beylikdüzü yakaladığı 11-2'lik seriyle ilk kez öne geçti. Bu dakikadan sonra önce takımımızda Dendy ardından Hughes devreye girerek Düzce Belediyespor’u yeniden öne taşıdı. Son iki dakikaya 68-62 önde girdik. İstanbul Beylikdüzü 4-0'lık seri yakalasa da Dendy ikide iki serbest atış atarak son 24 saniyeye takımımızı 70-66 önde girmesini sağladı. Baki ile üçlük deneyen İstanbul Beylikdüzü başarısız oldu. Terrell Hughes takımımızda  serbest atış çizgisine gidip ikide 0 atınca İstanbul Beylikdüzü için bir şans daha doğdu ama bu sefer de İstanbul Beylikdüzü  takımında Alican üçlüğü kaçırdı. Geri kalan sürede hata yapmayan Düzce Belediyespor karşılaşmadan 70-66 galip ayrıldı.
 
Düzce Belediyespor’da  Trevon Hughes 14 sayı 5 ribaund 5 asist, hiç çıkmadan oynayan Ersin Görkem 14 sayı 8 ribaund 3 asist ve maçın adamı Laron Dendy 22 sayı 13 riband 3 asist 2 top çalma 3 blok ile oynadı.