Erkekler 2.Lig A grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Afyon Atatürk Spor Salonu’nda Karahisar Belediyesi’ne konuk olmuş, iyi başladığı maçı Kaptan Senad'ın sakatlığının ardından 3-2 kaybetmişti. Bu hafta sonu oynanacak olan Anadolu Üniversitesi karşılaşmasına yaptığı antremanlarla hazırlanan yeşil beyazlı takımda Antrenör Hüseyin Düzceler, oynayacakları önemli maç öncesi açıklamalarda bulundu.


Karasihar maçını değerlendiren Düzceler, Senad'ın sakatlığı takımda moralleri bozduğu ve maçı kaybetmelerinde önemli bir etken olduğunu ifade etti.


"Kağıt üzerinde iyi bir takımdı. Maça başladığımızda rakibin kağıt üstündeki gücünün çok bir önemi kalmadı. Çok iyi oynadık. Senad'ın sakatlığı takımı çok etkiledi. Takımımızda arkadaşlık üst seviyede. Senad'ın sakatlığı da bizi olumsuz etkiledi. Sonrasında takımı toparlamakta çok zorluk yaşadık. Maçı 3-2 kaybettik"


Antrenör Hüseyin Düzceler kaptan Senad'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sezonu kapatan Senad'ın ardından takım kaptanı ise Berkay olduğu dile getirdi.



"Senad'ın sol dizinde bütün bağlarının kopmuş olması çok önemli. Ön, arka çapraz bağlar kopmuş vaziyette. Gerçekten çok ağır bir sakatlık. Şuanda İstanbul'da, doktorlar tarafından muayene edildi. Yaklaşık bir ay içinde bir ameliyat olacak. Fizik tedavi ve rehabilitasyon süreciyle iyileşme sürecini tamamlayacak"


Düzceler haftasonu kendi oyunlarını oynadıkları takdirde maçı kazanacaklarını belirterek transfer konusunda ise ilk önce başkanla görüşeceklerini söyledi.


Takımda Senad'ın ardında kaptanlık görevini üstlenen Berkay kaybedilen Karahisar Belediyesi karşılaşması ile bu hafta oynayacakları maç için değerlendirmede bulundu.


"Senad abinin maç çok iyi giderken o sakatlığı bizi etkiledi. Şimdi Anadolu üniversitesi ile oynayacağız. İddiasız bir takım gibi görünse geçen hafta oynadıkları maçı kazandılar. Bizde onlara karşı elimizden geleni yapıp kazanmak istiyoruz"

HABER: Y.SEVER