Şıralık 1 nolu sahasında saat 14. 00 de oynanan müsabakaya Aydınpınarspor daha istekli başladı.10.ve 20.dakikalarda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Aydınpınarspor ilk 20 dakikadan sonra oyundan düşmeye başladı.

Düzce Belediyespor ilk yarının sonlarına doğru biraz hareketlensede gol yollarında etkisiz kaldı.İlk yarıda genellikle orta saha şeklinde geçen karşılaşma 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Düzce Belediyespor daha iyi başladı. Ayağa pas yapmaya çalışan Düzce Belediyespor aradığı golü bulunca 1-0 öne geçmeyi başardı.Bu golde savunma ağırlıklı oyun tercih eden Düzce Belediyespor kontradan ikinci golü bulunca Aydınpınarspor beraberlik için yüklenmeye başladı.Düzce Belediyespor kalecisi Oğuzhan kalesinde iyi kurtarışlar yaparken kendinden emin hareketleri ile dikkat çekti.

Müsabakanın sonlarında Aydınpınarspor baskıyı artırsada kalede Oğuzhan'ı geçemedi. Uzatma bölümlerinde Aydınpınarspor korner kullandı.Kullanılan korner sonucunda Aydınpınarspor rakibin eline vurdu itirazları uzun sürdü maçın hakemi yardımcı hakem ile konuştuktan sonra oyunun devam etmesini sağladı.Maçın son düdüğü ile müsabakayı Düzce Belediyespor Aydınpınarspor'u 1-0 yendi.

Maçın son saniyelerinde ve bitiş düdüğünde hoş olmayan hareketlerin olması spor severleri üzdü.Taraftarlar iki takımında çok genç kadroya sahip olduğunu, böyle çirkinliklerin Düzce futboluna zarar vereceğini söylediler.

Spor servisi