Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen, Beşiktaş Kulübü'nün Düzce'de yapacağı yatırımlar konusunda kamuoyunda yanlış bir algı oluştuğunu vurgulayarak konuya açıklık getirdi.

Haberler asılsız
Dağdelen açıklamasında, “Beşiktaş Jimnastik Kulübümüzün Düzce'de yapmayı planladığı tesisler ile ilgili son zamanlarda özellikle Düzce ilimizde yalan ve yanlış haberler ile kamuoyu meşgul edilmektedir. Bu haberler asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Kurugöl'de yapılacak olan Turizm Köyü Projesi'nin tarafımızca, özverili bir şekilde kulübümüz tarafından çalışmalarının yapıldığını belirterek Düzceli hemşerilerimizin bilmelerini isteriz.” dedi.

Kiralamaktan vazgeçildi
Dağdelen, kulübün Düzce'deki diğer projesi olan Yörüklü Yaylası'nda yapılacak olan futbol sahaları ve kapalı spor salonuyla ilgili olarak da çalışmaların devam ettiğini vurguladı ve şuanki süreci aktardı.
Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen, “Yörükler Yaylası'ndaki sorun, tahsis talebimizde kiralamaktan vazgeçip, kulübümüze ve Düzceliler'e daha faydalı olacağını düşündüğümüzden dolayı, Beşiktaş Kulübünün tapulu bir arazisi olmasını Kulüp Başkanımız Fikret Orman tarafından da özellikle istenmiştir. Bu konuda da çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda siz Düzceli hemşerilerimizi aydınlatmak ve bilgilendirmek istedim.” diye konuştu.

Kaşıkoğlu'ndan yardım talebinde bulunuldu
Yörükler Yaylası'ndaki projenin uygulanacağı yerin Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne devri için Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu bir görüşme gerçekleştirdiğini anımsatan Dağdelen, “Kaşıkoğlu ile ziyaretimizde bir takım görüşmelerde bulunmuş ve kendisine bu arazinin bir an önce BJK'ya devrin yapılmasını istemiştik. Bu doğrultuda Sayın Fikret Orman bu devir işlemlerinin bir an önce yapılması için Sayın Metin Kaşıkoğlu'ndan da yardım talebinde bulunmuştur. Bu süreçte işleyen olayların altında farklı şeyler çıkarmaya çalışan zihniyetler Düzce’mize en büyük kötülüğü yapmaktadır. Düzce’mizin onuru ve gurur duyacağı projelerinden bir tanesidir.” dedi.

 

Haber; V.KURT