Ankara ve Anadolu Beşiktaşlılar Dernekleri geleneksel olarak her yıl yapılan iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar yemeğine 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Yöneticileri Katıldılar.
1903 Düzce Beşiktaşlılar derneğinin de katıldığı ve her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği çok büyük bir katılım ile gerçekleşti. Tüm Anadolu Beşiktaşlılar dernekleri ve Ankara derneklerinin Yöneticilerinin katıldığı bu geceye Düzce ilini temsilen 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Ali Kubilay ve Tolga Balcan katıldılar.
DÜZCE’YE TESİS YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Bayram Ali Kubilay yemek sonrasında Başkan Fikret Orman’a Düzce’ye tesis yapma yolunda neler yapılması hakkında sorular sordu. Başkan Orman, “Biz Düzce’de incelemelerde bulunduk. Sağ olsunlar bizle çok yakından ilgilendiler. Kamp ve eğitim merkezi için çok uygun yerler var bizim şartımız şu oldu. Parasını vererek ve tapusunu Beşiktaş’ın üzerine yaparak bir tesis yapmak istiyoruz. Bu tesis Beşiktaş’ımızı ve Düzcespor’u başka illerde ve yurt dışındaki kamplardan kurtarır. Fakat bu yolda henüz mesafe kat edemedik. Biz tapusu bizim olacak ve Avrupa’da bile eşi benzeri olmayacak bir tesis yapmak için yer arıyoruz. Tabi bedelini ödemek ve tapusunu almak kaydı ile olacak” dedi.
DÜZCESPOR’U BEŞİKTAŞ’IN PİLOT TAKIMI YAPABİLİRİZ
Düzcespor hiçte kendisine yakışmayan bir ligde mücadele ediyor. Bu sezon 3. Lig’e çıktı biz pilot takım olabiliriz fakat bir üst ligde olması gerekiyor. Biz alt yapımızdan gelen gençleri ve transfer ettiğimiz ve gelecek vaat eden gençlerimizin pişmesi ve bu uygulamayı yapmak için Düzcespor’u tercih edebiliriz. Fakat Düzcespor’un 2. Lig’e çıkması şart. Her konuda yardımcı olmak isteriz. Düzce’yi tercih etmemiz İstanbul’a yakın olması ve buradaki dostluklarımızın sağlam olmasından kaynaklanıyor. İnşallah önümüzdeki sezon Düzcespor önce 2. Lig’e oradan Bank Asya Ligi’ne çıkar” dedi.