BEYKÖY GALİBİYET İLE TANIŞTI

İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden iki takımdan biri olan Beyköy Belediyespor 18 Temmuz Stadyumunda karşılaştığı İscehisarsporu 2-1 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın 37. dakikasında 1-0 geriye düşen temsilcimiz yediği golün etkisi ile oyundan koptu. İlk yarı fazla etkili bir oyun sergileyemeyen Beyköy Belediyespor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. 51 ve 53 dakikalarda bulduğu goller ile durumu 2-1'e getiren temsilcimiz bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü ele aldı.

Mücadelede başka gol olmayınca Beyköy Belediyespor ligin ikinci maçında ilk galibiyetini aldı. Sezona yenilgi ile başlayan Beyköy Belediyespor ligin ikinci haftasında aldığı galibiyet ile rahat bir nefes aldı.

Beyköy Teknik Direktörü Kenan Şereflioğlu maçtan sonra yaptığı açıklamada,, maça iyi başladıklarını ancak talifsiz bir şekilde gol yediklerini söyledi. Şereflioğlu “devre arasında futbolcularım mağlıb olacağımıza inanmıyordu. İnandılar çıktılar ve kazamdılar” şeklinde konuştu. Oynanan oyundan memnun olduğunu belirten Şereflioğlu takımın ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını söyledi. 




Haber: M. YILMAZ