Amatör Süper Ligde zirveyi takip eden Beyköy Belediyespor bugün kendi evinde Akçakocaspor takımını konuk etti. Gergin geçen karşılaşmadan Beyköy Belediyespor Akçakocasporu 4-0 yenerek önemli üç puanın sahibi oldu.

Beyköy Belediyespor kendi evinde oynamanın avantajını kullandı ve maça hızlı başladı. Karşılaşmanın 7. Dakikasında Beyköy ekibinin bir atağında Candaş golü buldu ve 1-0 öne geçti. Candaş’ın golünden sonra Şenol kırmızı kart gördü ve Beyköy Belediyespor 90 dakika boyunca maçta on kişi mücadele etti. Bu golden üç dakika sonra Murat sahneye çıktı ve durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.

Beyköy Belediyespor ikinci yarıya da hızlı başladı. İlk golün sahibi Candaş’ın 63. Dakikada attığı gol Beyköy ekibini 3-0 öne geçirdi.

Beyköy Belediyespor son dakikalara girerken Gökhan’ın attığı golle skoru 4-0 yaptı ve önemli üç puanın sahibi oldu. Maçtan sonra bir açıklama yapan Beyköy Belediyespor Antrenörü Tuğrul Duru ekip olarak iyi çalıştıklarını ve bunu başardıklarını söyledi. Şu anda takıma takviye düşünmediklerini ellerindeki kadro ile idare edeceklerini ifade etti.

Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal ise “ Yendiğimiz zaman ikinci olacağımızı biliyorduk. Ama oyuncularım iyi motive olamadılar. Hem biz maçı kazanmayı haketmedik” dedi.