Beyköy yendi

Beyköy Belediyespor 12. hafta deplasmanda Kocaalispor ile karşılaştı. Kötü sahaya rağmen iyi oynayan temsilcimiz maçı 1-2 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig 12. Hafta maçında Beyköy Belediyespor Sakarya temsilcisi Kocaalispor ile karşılaştı. Maça üstün başlayan Beyköy belediyespor, 32. dakikada Kaptan Bahadır Kıyak’ın golü ile 0-1 öne geçti. Golün üzerinden 10 dakika geçmeden bu kez Yasin Kocaalispor ağlarını havalandırdı ve Beyköy Belediyespor’u 0-2 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda ev sahibi takım golü bulamayınca ilk yarı Beyköy Belediyespor’un 0-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda her iki tarafta gol için bastırdı ancak maçın uzatma dakikalarına kadar gol gelmedi. 71. Dakikada Kocaalispor’un atağında rakip futbolcuya müdahale eden Beyköy Belediyesporlu Mesut kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra 10 kişi oynayan temsilcimize karşı Kocaalispor baskı uyguladı ve 90+3’te golü buldu. Kalan dakikalarda başka gol gelmedi ve maç Beyköy Belediyespor’un 1-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Beyköy Belediyespor bu galibiyetle puanını 23 çıkararak 2. Sıradaki yerini korudu.

Akçakoca berabere

Akçakocaspor 12. hafta maçında Dumlupınar Üniversitesi'ni ağırladı. Maçın son dakikalarına 1-0 galip giren temsilcimiz uzatma dakikalarında yediği golle maçı 1-1 berabere tamamladı.

BAL 12. Hafta maçında Kaynaşlı stadında Akçakocaspor ile Dumlupınar Üniversitesi ile karşılaştı. İlk yarıda iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.