BEYKÖY BELEDİYE DÖRTLEDİ

Bölgesel Lig'de ilimizi temsil eden Beyköy Belediyespor açılış maçında Kozlu Belediyesporu 4-1 mağlup etti. Beyköybelediye spor eski kaptanı Candaş Akgün bu maç ile jübilesini yaparak futbola veda etti. Müsabakanın 5.dakikasından hakem Bilal Yılmaz’ın düdüğü ile futbolcu arkadaşları kaptanlarını omuzlarına aldılar. Beyköy Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı ve Beyköy Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı osman Kılıç, Candaş’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

 



İlk yarı baskılı oynayan :Zonguldak temsilcisi il yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya daha hızlı başlayan takım ise temsilcimiz Beyköybelediye spor attığı 4 gol ile maçtan 4-1 galip ayrılan taraf oldu.

Beyköybelediyenin gollerini ahmet Şen, Çağlar Kul, Selim Özduman ve Emre Çelik attı.

Maçtan sonra konuştuğumuz Beyköybelediye spor antrenörü Kenan Şereflioğlu ikinci yarıda oyna ağırlıklarını koyduklarını ve maçı kazandıklarını ifade etti. Skordan ve oyundan memnun olduğunu söyleyen Şereflioğlu “iyi bir skor elde ettik bir kaç eksiğimiz var onlarıda tamamlayacağız. Bu sezon oldukça iddialıyız” açıklamasında bulundu.

 

Haber: M. YILMAZ