3. lige yükselme grubu maçlarında mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor hzırlık maçlarına devam ediyor.
Amatör Süper ligi şampiyonlukla bitirdikten sonra hazırlık maçlarına başlayan Beyköy Belediyespor, ilk hazırlık maçını Derincespor ile yaptı. Bu maçta golsüz berabere kalan Beyköy, ikinci hazırlık maçında Sakarya süper amatör ligi takımlarından Serdivan Belediyespor ile karşılaştı.
Bu maçtan 2-1 galibiyetle ayrılan temsilcimiz, Cumartesi günü ise yine bir Sakarya takımı olan TEK spor ile karşılaştı. Maçta güzel bir oyun sergileyen Beyköy, 6-2 lik galibiyete ulaştı. Çok koşan ve mücadeleci bir takım görünümü sergileyen Beyköy Belediyespor, yakaladığı fırsatları gole çevirmeyi bildi. Dostluk maçında oynamayan oyunculara yer verilirken, takımın ortaya koyduğu oyun teknik heyeti memnun etti.
Beyköy Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor'un mücadele edeceği 3. lige yükselme grubunda Kocaeli ve İstanbul takımlarının kura çekimi Pazartesi günü yapılacak. Kura çekimlerinin yanı sıra Beyköy Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor takımlarının hangisinin Eskişehir ve Kocaeli ilinde mücadele edecekleride beli olacak.