Yeni sezon hazırlıklarına yaptığı transferler ile devam eden Beyköy Belediyespor sezon açılışını 24 Ağustos’ta gerçekleştirecek. Süper amatör futbol liginde mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor takımı transferlerine devam ederken sezon açılışını 25 Ağustos’ta gerçekleştirmeyi planlıyor.

Yaptığı transferler ile kadrosunu oluşturmaya devam eden Beyköy Belediyespor eski kadrosunu koruyor takviyeler ile takımı güçlendiriyor. 1 kaleci olmak üzere Sakarya’dan Emre, Kaynaşlı Belediyespor’dan Arif, Gökhan ve Bafraspor’dan Bora’yı kadrosuna dahil eden Beyköy Belediyespor yeni sezonda hedefini Türkiye Şampiyonasına takılacak takımlar arasında yer almak olduğunu belirtti.

Geçen sezon yarım kalan profesyonel lig hayallerini bu sene tamamlamak istediklerini belirten Beyköy Belediyespor Teknik Direktörü Tuğrul Duru, hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını belirtti. Duru, “Santrfor ve orta saha olmak üzere 2 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Alacağımız oyuncular ile kadromuzu tamamlayacağız ve 25 Ağustos’ta sezon açılışını gerçekleştireceğiz. Yeni sezonda yeni kadromuzla hedefimizi profesyonel lig olarak belirledik ve başarılı olacağımıza inanıyorum.”dedi.