Beyköy Belediyespor doludizgin. Devre arasında yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren temsilcimiz, Serdivanspor’u evine eli boş gönderdi. Temsilcimiz sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
18 Temmuz Şehir stadında oynanan karşılaşmanın ilk golü 26. dakikada Erdi'den geldi. 42. dakikada Bayram'dan gelen gol ile, Beyköy Belediyespor ilk yarıyı 2-0 galip tamamladı. Maçın 2. yarısında Beyköy Belediyespor güçlü futbolunu sürdürürken, 74. dakikada Salih ve 88. dakikada Göksel'den gelen goller ile sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Bu sonucun ardından ikinci yarıda oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılan Beyköy Belediyespor zirve yürüyüşünü sürdürdü. Bu 3 karşılaşmada rakip filelere toplam 6 gol bırakan temsilcimizin kalesini gole kapatması da dikkatlerden kaçmadı. Beyköy Belediyespor kazandığı 3 puanın ardından puanını 28’e yükseltti ve puan tablosunda yukarılara tırmandı.
Kümede kalma sıkıntısı yaşamak istemeyen Akçakocaspor deplasmanda Karasuspor’a teslim oldu. Geçen haftayı hükmen 3-0 kazanarak geçen temsilcimiz Karasuspor karşısında hayal kırıklığı yarattı. Karasuspor’un etkili oyununa karşılık veremeyen temsilcimiz sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla boynu bükük ayrıldı.
Bu sonucun ardından temsilcimiz 18 puanda kaldı. Mağlubiyete rağmen 10. sırada kalmayı sürdüren Akçakocaspor’un alt sıradaki takımlarla puan farkının fazla olması şimdilik avantajına görünse de ileriki haftalarda alacağı sonuçlar, takımın ilk 5 hedefini yakalaması açısından çok büyük önem kazandı.