Müsabakaya Karasuspor başladı. Topu kaybeden Karasuspor kalesinde etkili atağı temsilcimizi karşısında buldu. Karasuspor'un daha istekli oynadığı hissedilen maçta, Beyköy Belediyespor ise bu etkili oyununu tecrübesiyle geri çekti. Maçın 23. dakikasında Karasuspor'da taraftarın etkili desteği sonucu Uğur'un topunu kaleci İlker'in çelmesi sonucu dönen topu Karasuspor'dan 7 numaralı Özkan Sahip topu filelere gönderdi ve temsilcimiz Beyköy Belediyespor ilk yarıda 1-0 yenik duruma düştü.Bu golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Karasuspor, üst üste atak buldu. İlk yarısı 1-0 ile sonuçlanan maçın, İkinci yarısında temsilcimiz Beyköy Belediyespor hızlı başlamasına rağmen, Karasuspor’un dirençli futbolu sonucu 48. Dakika da ikinci golü buldu.

Müsabakada 75. Dakikada Karasuspor taraftarları ile Beyköyspor ‘lu taraftarlar arasında çıkan olaylar sonucu hakem, yardımcılarıyla bir araya geldi ve orta alanda toplanıldı. Sol kanattan Bayram’ın kullandığı korner sonucu top ceza sahasında kaldı Mesut’un elle oynaması sonucu hakem 86. Dakikada penaltı noktasını gösterdi.Topun başına gelen Ahmet topu filelere gönderdi ve skoru 2-1 ‘e taşıdı. Son dakikalarda skorun 2-1 olması sonucu Beyköyspor’un atak oynamasına neden oldu.Son dakikalar gergin geçerken mücadelede sonucu 2-1 Karasuspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Diğer bir temsilcimiz Akçakocaspor sahasında ağırladığı Afyon temsilcisi İScehisarspor’u 2 – 1 yenerek mağlubiyet serisine son verdi.

Maçın 6.dakikasında rakibi İscehisarspor Tolga’nın kaydettiği golle 1 – 0 öne geçti. Akçakocaspor 16. Dakikada Erdal’In kaydettiği golle eşitliği sağladı. Karşılıklı atakların sürdüğü karşılaşmanın 21.dakikasında Murat’ın attığı gol temsilcimizi öne geçirdi. İlk yarı bu golle sona ererken, İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve Akçakospor rakibini 2 – 1 yenerek kötü seriye son verdi.