Beyköy Belediyespor olağan kongresi pazar günü yapıldı. İlk birleşimde çoğunluk sağlanarak Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç yönetiminde oluşan liste kabul edildi ve yeni yönetim kuruldu. Osman Kılıç'ın başkanlığında oluşan yönetimde asil üyeler şöyle: Osman Yavuz, Fatih Bedir, Vedat Gösterişli, Murat Kalaycı, Recep Türkyılmaz, Abdurrahman Kul, Abdülhamit Usta ve Hüseyin Aslan.

Yönetimi oluşturan isimlerle güçlü bir kadro oluşturduklarını söyleyen başkan Osman Kılıç, 2011-2012 futbol sezonunda Beyköy Belediyespor'un büyük hedeflerle yola çıkacağını belirtti.

Geçtiğimiz sezonun başında büyük başarı gösteren ve BAL 11. grupta iddialı konumda olan Beyköy Belediyespor sezon sonuna doğru yaşadığı şanssızlıklarla istediği hedefe ulaşamadı. Ligi 4. olarak bitiren ve BAL'da kalmak için Akçakocaspor ile baraj maçı oynayan Beyköy Belediyespor, bu maçı kazanınca ligde kaldı.

Yeni yönetimin oluşmasının ardından sırada futbolcularla görüşmenin olduğunu söyleyen Başkan Osman Kılıç, takımda gidecek ve kalacak oyuncuların belirlenmesinin ardından transfer sezonunu açacaklarını ve çok güçlü bir kadro kurmak niyetinde olduklarını ifade etti.

Kılıç, Beyköy Belediyespor'un önümüzdeki sezon ligde fırtınalar yaratacağını ve şampiyonluk hedefi olduğunu belirtti.

Haber; R. BAL