Beyköy Belediyespor Türkiye Kupası 1. Kademe maçlarında karşılaştığı Gölcük Spor'a 4-3 mağlup oldu. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan temsilcimiz Beyköy Belediyespor 21. dakikada Ahmet Şen'in attığı gol ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Öne geçmenin etkisi ile geriye yaslanan Beyköy Belediyespor kontra ataklarla rakip kalede pozisyon üretmeye çalıştı. Dakikalar 38'i gösterdiğinde ilk golün sahibi Ahmet Şen hızlı gelişen atakta kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımını 2-0 öne geçirdi.

 

 

 

İkinci golden sonra skoru korumak ve ilk devreyi bu skorla bitirmek için savumaya çekilen Beyköy Belediyespor 40. dakikada kalesinde golü gördü. Santra ile birlikte rakip atağa kalkan Gölcük Spor 40. dakika da Burak Süleyman'ın attığı gol ile skoru 2-1 'e taşıdı. Bu skor aynı zamanda ilk yarınında sonucunu oluşturdu.

 

 

İkinci yarıya skoru korumak için çıkan Beyköy Belediyespor oyunu kendi yarı sahasında kabul etti ve tüm hatları ile savunmaya çekildi. Bu fırsatı iyi değerlendiren Gölcük Spor 70. dakikada Orhan Pamukçu'nun ayağından gelen gol ile durumu 2-2 yaptı. Beyköy Belediyesporlu oyuncular bu golün şokunu üzerlerinden atamadan kalelerinde 3. golü gördü. Dakikalar 72 yi gösterirken Gölcük Spor Emre Kart ile skoru 2-3 'ye getirdi. Beyköy belediye spor yediği üçüncü golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Oyuna tekrar ortak olan Beyköy Belediyespor yediği üçüncü golden sonra geliştirdiği atakta dakikalar 74'ü gösterdiğinde bir topu direkten döndü.

 

 

Maçın normal süresi Gölcüksporun 2-3 üstünlü ile devam ederken 90+2 dakikada Beyköy Belediyespor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Bahadır Altın takımının üçüncü golünü atarak durumu eşitledi. Bu gol ile maçı uzatmalara taşımayı başaran Beyköy Belediyespor yine skoru korumak amaçlı geri çekilince kalesinde 90+4 de dördüncü golü gördü. Ve maçtan 3-4 mağlup ayrılan taraf oldu.

 

 

Maçtan notlar: Beyköy Belediyesporun yeni hocası Kenan Şereflioğlu lisansı yetişmediği için mücadeleyi tribünlerden izledi. Maçta protolkol tribünününde bulunduğu kapalı trübün tamamen doldu ve bazı taraftarlar dışarıda kaldı.

 

 

Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Kılıç mücadeleden memnun kaldığını söyledi. Kılıç “Zevkli bir karşılaşma oldu, ben takımımın oyunundan memnunum. Ellerinden geleni yaptılar. 2-0'dan maç verdiğimiz için elbette üzgünüm ama oynadığımız futbol geleceğe güzel bakmamı sağladı” şeklinde konuştu.

 

Haber: M. YILMAZ