Kaynaşlı ilçe sahasında oynanan müsabakada iki takımda olağan üstü mücadele örneği gösterdiler.Müsabakaya iki takımda çok hızlı başladı.İlk tehlikeli atağı Leventspor yapmasına rağmen Ufuk'u geçemedi.

25. dakikada sağ taraftan Selman çalımlarla ceza sahasına girdiğinde çaprazda kalmasına rağmen topu kaleye yolladı topu son anda çizgiden rakip oyuncu çıkarıp kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşundan sonuç çıkmadı.35.dakikada Leventspor’un kullandığı serbest vuruş auta çıktı.43.dakikada Leventspor atağında rakip oyuncunun kendini yere atmasına rağmen, maçın hakemi penaltı kararı verdi. Bu karara Beyköy Belediyespor oyuncuları ve kenar yönetimin itirazlarda bulunmasına rağmen penaltı atışı sonunda Leventspor 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarı bu skor ile bitti.

İkinci yarıda Beyköy Belediyespor baskılı futbol oynadı. Leventspor 1-0 galibiyetin etkisi ile savunmada kalıp kontra çıkmayı düşündü. Beyköy Belediyespor‘un bu baskısı sonucunda soldan atakta Mehmet‘in ceza sahasının içinde düşmesi nedeniyle, maçın hakemi ilk penaltıda olduğu gibi çok ağır penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mert, Beyköy Belediyespor'un beraberlik golünü attı. Bu golden sonra Levntspor ve Beyköy Belediyespor takımları galibiyet için birbirlerinin kalelerine hücum etti. Beyköy Belediyespor takımı maçın son bölümlerinde Selman ile 2 kez kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen galibiyet golünü atamayınca müsabaka 1-1 sona erdi.

Bölgesel lig temsilcimiz Akçakocaspor, Kilimli deplasmanından puansız ayrıldı. Müsabaka Kilimli ilçe sahasında oynandı. Müsabakaya iki takımda kontrollü başladı.15.dakikada Akçakocaspor‘un kullandığı serbest vuruş auta çıktı.20.dakikada Kilimli Belediyespor, kullandığı kornerden sonuç alamadı.34.dakikada Kilimli Belediyespor bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Canberk topu kalecinin üzerine vurarak penaltıyı kaçırınca Kilimli Belediyespor bir golden daha oldu.42.dakikada Akçakocaspor, Serkan ile gole çok yaklaşmasına rağmen galibiyet golünü atamadı. İlk devre karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca 0-0 sona erdi.
  
İkinci yarıda Kilimli Belediyespor atak oynadı. 50 ve 64.dakikalarda gol posizyonuna girmesine rağmen galibiyet golünü bir türlü atamadı 75.dakikada Akçakocaspor bir gol pozisyondan yararlamadı.80.dakikada ani gelişen atak sonucunda penaltıyı kaçıran Canberk takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Akçakocaspor savunmasını öne çıkartarak atak oynasa da beraberlik golünü atamayarak, sahadan puansız ayrıldı. Akçakocaspor bu mağlubiyet ile 19 puanda kaldı ve Beyköy Belediyespor arasındaki puan farkı sekize çıkmış oldu.


Spor servisi