Ligin zirvesindeki Düzcespor’un ardından ikinci durumda olan  Beyköy Belediyespor, düşme hattına yakın bulunan Yığılcaspor karşısında aldığı galibiyet ile yükselme maçlarına katılmayı neredeyse garantiledi.

Nurettin Zafer Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Beyköy Belediyespor, karşılaşmanın 19’uncu dakikasında Gökhan Gökali’nin ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. İlk golün atılmasından dört dakika geçmeden sahneye çıkan Serkan takımını 2-0 öne geçirirken, karşılaşmanın 30’uncu dakikasında İsmail’in attığı golle Beyköy Belediyespor, Yığılcaspor karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunda ve gol yollarında etkili olan Beyköy Belediyespor, 50’nci dakikada Çağlar’ın golü ile aradaki farkı dörde çıkardı.  Karşılaşmada uzun süre başka gol olmadı. Ancak maçın sonlarına doğru sahneye çıkan ikinci golün sahibi Serkan 84’üncü dakikada rakip ağları yeniden havalandırarak durumu 5-0 yaptı. Beyköy’ün Yığılca karşısındaki son golünü ise 88’inci dakikada Ahmet Kaydetti ve Karşılaşma Beyköy Belediyespor’un 6-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuç ile Yığılcaspor düşme hattına yakın pozisyonunu korurken, puanını 36’ya çıkaran Beyköy Belediyespor, Yükselme grubuna katılmayı neredeyse garantiledi.