Dün akşam Öncü TV'de ekranlara gelen sportmence programına telefonla katılan Beyköy Belediyespor Teknik sorumlusu Nedim Akbulut “Takım olarak Pazar günü oynanacak Beyköy Belediyespor Çilimli Belediyespor maçına hazırlanıyoruz.” dedi.

Oyuncularına bir gün izin verdikten sonra idmanlara tekrar başladıklarını belirten Akbulut, “Tek maç olmasından dolayı böyle maçların nasıl geçeceği belli olmuyor ama Beyköy Belediyespor olarak buralara zor müsabakalar oynayarak geldik rakibimizde Akçakocasporun ardından ikinci oldular Çilimli Belediyesporada saygı duymak gerekir” şeklinde konuştu.

Parasal konuda bir sorunumuz yok diyen Teknik Sorumlu Nedim Akbulut, Oyuncularını sadece fizik olarak değil mentel olarakta hazırladıklarını belirtti. Beyköy Belediye Başkanı ve Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Kılıç, Pazar günü oynanacak maça hazır olduklarını 5 yıldır takımlarının Bölgesel Amatör Lig'de boy gösterdiklerini dile getirdi. Kılıç BAL'dan 'Hiç düşmedik yine düşmeyeceğiz' diyerek iddialı bir söylemde bulundu.